Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Canning – Strömstad

Riksbyggen vann i slutet av 2016 en markanvisningstävling i Strömstad och under våren 2017 påbörjades detaljplanearbetet ihop med kommunen.

Syftet med detaljplanen är att pröva ambitionerna av markanvisningstävlingen, vilket innebär att utreda platsens förutsättningar samt ta fram planhandlingar. Detaljplanen beräknas kunna vara antagen 2018/2019. När samrådshandlingar finns framtagna kommer hemsidan att uppdateras med mer information.

Området kommer bestå av bostadsrätter, hyresrätter, äganderätter och butik/kontorslokaler i första plan. CANNINGOMRÅDET i centrala Strömstad är vackert beläget med havet som omsluter i både väst och nord. Stadsdelen kommer kopplas till centrum och till Bojarkilen både visuellt och fysiskt med gång- och cykelbroar. Som boende i området njuter man av den ständiga närheten till havet och möjligheten till egen båtplats direkt utanför lägenheten. De vackra promenadstråken längst kajerna, bad- och utsiktsplatserna på och runt Rödudden och platsbildningarna med olika karaktär i stadsdelen är något som både de boende, alla Strömstadsbor och besökande kan njuta av.

Förtur till bostadsrätterna!

Vill du öka din möjlighet att välja din drömbostad? Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten, och du har större chans att välja just den bostad som du vill ha. Läs mer om Riksbyggen Förtur här!