Nyproducerade bostadsrätter i Stockholm

Bara några kilometer från Stockholms city finns Brf Djurgårdsvyn i Norra Djurgårdsstaden. Här finns det bara en lägenhet kvar. Huset är beläget intill skog och vatten. Arkitekt är Thomas Sandell som har skapat detta smakfullt inredda hus

I Bromma i den vackra och lummiga villabebyggelsen i Nockeby nära Olovslunds station planerar vi för bekväma bostadsrätter för dig över 55 år. Anmäl intresse redan nu.

I Björkhagen planerar vi för större bostadsrätter för familjer men det kommer också att byggas några mindre lägenheter.

Second hand, i första hand

För att fler ska få upp ögonen för hållbar och cirkulär inredning har vi inrett en visningslägenhet.

Låt dig inspireras

Bostadsrätter i Stockholm med omnejd

Planerar du att köpa en nyproducerad bostadsrätt i Stockholm har vi allt från små lägenheter för dig som ska köpa din första bostad till lägenheter för stora och små familjer såväl som seniorbostäder för dig som fyllt 55 år.

Vill du flytta in direkt har vi inflyttningsklara bostadsrätter i Haninge och i Handen. Norr om Stockholm, i natursköna Sigtuna, finns inflyttningsklara seniorbostäder. Även i nya Täby Park finns nu lägenheter till försäljning och vi planerar för både seniorbostäder och vardagssmarta 1—5:or med stor innergård och närhet till en park.

I Traneberg planerar vi för nyproduktion av lägenheter bara några minuters promenad från tunnelbanan och i Flemingsberg i Huddinge kommer vi att bygga cirka 200 bostäder med bara några minuters promenad till tunnelbanan. Även i Bromma och Norrtälje Hamn planerar vi nyproducerade lägenheter. I Täby, Jakobsberg och Upplands Väsby bygger vi hyresrätter som beräknas vara inflyttningsklara 2022.

Våra bostäder i Stockholmsområdet