Boka privat visning
Boka privat visning

3:a med inglasad balkong

Fria vyer i Partille

Välkommen till en inflyttningsklar lägenhet i Brf Kronhöjden i Partille. Tänk om drömmen om innerstan är en gaveltrea mot väster med spännande, mer fyrkantig inglasad balkong i Partille. Här får du mer för pengarna. Fler kvadratmeter, inglasad balkong, fria vyer och ett helt nytt boende där ingen annan bott före dig. Så fortsätt att älska folklivet i Göteborg, men bo i Partille vid Kyrktorget.

Kök, vardagsrum och balkong ligger gemensamt medan de bägge sovrummen har ett mer avskilt läge där även klädkammare finns. En trevlig detalj är kökets vägg mot hallen. Den är byggd likt en bardisk och beklädd med stenskiva. Det ger ett fint intryck och skänker ljus till hallen. Lägenheten har förtur till parkeringsplats i garaget och tåget tar dig till Göteborgs centralstation på 10 minuter och Gul express på en kvart. Inflyttning från december 2019.

Visning

Vänligen kontakta Therese Andersson för privat visning.

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Therese Andersson
Fastighetsmäklare

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Om bostaden

Lägenhetsinredning

Vitmålade väggar med parkettgolv.

Kök 
Vitmålade väggar med parkettgolv. Skåpsinredning, diskbänk, micro, ugn, spishäll och spiskåpa. Kyl och frys alternativt kyl/frys.
Badrum/WC
Helkaklat med duschväggar och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin i de mindre lägenheterna.

Säkerhetsdörr in till lägenheten. Fjärrvärme, vattenburna radiatorer.

Balkong eller uteplats

Alla lägenheter har inglasad balkong eller uteplats.Balkongerna har räcke av aluminium och golv av betongplatta.

Internet

Husen är anslutna till TV/Data/tele via fibernät Telia - open fiber.

Gemensamma utrymmen

 • Upphöjd innergård
 • Gemensamhetslokal med övernattningslägenhet
 • Utrymme för förvaring av barnvagn/rullstol i respektive trapphus
 • 1 st tvättstuga
 • 2 st soprum/miljörum
 • 2 st cykelrum

Gemensamma utrymmen

 • Upphöjd innergård
 • Gemensamhetslokal med övernattningslägenhet
 • Utrymme för förvaring av barnvagn/rullstol i respektive trapphus
 • 1 st tvättstuga
 • 2 st soprum/miljörum
 • 2 st cykelrum

Om området

Förutom att Allum expanderar och skapar fler arbetstillfällen börjar den nya tidens Partille ta form som en en attraktiv och hållbar förstad. Det innebär många nya bostäder, spännande landskapsförändringar som till exempel lek- och aktivitetsparken vid Säveån, utbyggd kommunal service och ett modernt tilltalande centrum. Vi på Riksbyggen är stolta över att få vara med och bygga upp Partilles identitet som en hållbar kommun i framkant.

Brf Kronhöjden kommer därför inte bara bli ett bostadshus. Det kommer bli ett landmärke och en symbol för det nya moderna Partille. Husen kommer att ligga nästan mitt på torget i anslutning till Allum med närheten till kollektivtrafik, buss och pendeltåg, och nära till service och butiker.