Central och rymlig 3:a

Fast pris 3 770 000 kr
Adress Broslättsgatan 15, Mölndal
Våning 7 av 8
Avgift 4 137 kr
Area 79,0 kvm
Rum 3 rum & kök

Lägenhet 5703 i Brf Grandalia i Mölndal är en inflyttningsklar 3:a med stor generös klädkammare i det stora sovrummet.

Nybyggd lägenhet i Mölndal

Nyproducerad bostadsrätt med balkong på 9 kvadrat som ligger in mot den privata grönskande innergården. Innergården är belägen på fjärde våningen. Utgång till balkongen sker från vardagsrummet och köket är separat placerat. Centralt läge med närhet till det mesta i Mölndals innerstad och Mölndal Galleria. Mycket goda kommunikationer utanför huset. Lägenheten är inflyttningsklar och köparen har förtur till parkering i garaget. Bilpool Sunfleet small ingår i avgiften fram till 2022. Här är det möjligt att flytta in direkt. Kontakta oss gärna för personlig visning.  

Planlösning

Visningar

Inga planerade visningar.

Svensk Fastighetsförmedling
Magnus Forsberg

Se alla 13 bilder

Om bostaden

Balkong/Uteplats

Balkong 
Golv: Omålad betong. Vägg: Betong målad enligt fasadkulör. Tak: Omålad betong. Övrigt: Räcke i klarglas med handledare i aluminium. Eluttag. Belysning på vägg. 

Uteplats, entrévåning 
Golv: Grå betongplattor. Vägg: Betong målad enligt fasadkulör. Tak: Omålad betong. Övrigt: Eluttag. Belysning på vägg 
Uteplats avgränsad med häck.

Parkering

Samfälligheten Kummeln äger garaget och Mölndals Parkerings AB hyr ut och administrerar samtliga platser. Kostnaden för platserna i garaget är preliminärt 1.250 kronor per plats per månad. Som boende i Brf Grandalia har du möjlighet att hyra två stycken bilplatser i det låsta garaget!

I hela garaget finns det totalt 144 inhägnade bilplatser och 4 platser för mc/moped för Riksbyggens båda kvarter. Av dessa är 90 platser avsedda för etapp 1. Det finns i garaget totalt 10 elbilsplatser varav 1 är handikappanpassad. Om du hyr en elplats får du även betala kostnaden för elförbrukningen. Av det totala antalet vanliga platser utan el är 8 handikappanpassade. Samtliga handikappanpassade platser kräver handikapptillstånd.

Gästparkering sker på Gallerians parkering.

Bilpool

Sunfleet bilpool har idag 3 stycken parkeringsplatser som ligger direkt utanför det låsta garageplanet. Riksbyggen bjuder på ett medlemskap i Sunfleet Small fram till 2022 om du köper någon av Riksbyggens återstående lägenheter i Brf Grandalia.

Gemensamma utrymmen

  • 1 st tvättstuga
  • 2 st soprum/miljöstation
  • 1 st gemensamhetslokal 
  • 1 st övernattningslägenhet
  • 1 st cykelrum
  • 1 st barnvagnsrum/cykelrum

Dokument och faktablad

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 69 st

Förvaltning: Riksbyggen

Om området

Mitt i denna livliga stadskärna har vi byggt lägenheter. Våra nyproducerade bostadsrätter ligger ovanpå lilla delen av Mölndal Galleria där det finns 70 butiker, caféer och restauranger. Det skapar ett unikt läge där du kan kliva ut ur din lägenhet, in i hissen och gå ut i ett extra vardagsrum fyllt av mat och dryck, ett heltäckande handelsutbud, upplevelser, kommunikationer och förstklassig service.

En kopp kaffe i föreningens lummiga innergård, söndagsbrunch i Gallerian eller kanske kvällsshopping två trappor ner. I Framtidens Mölndal kan du njuta av ett boende högt över Mölndals innerstad med närhet till alla bekvämligheter du kan tänka dig och knutpunkt Mölndalsbro precis intill. Läs mer om hela förvandlingen av Mölndals innerstad.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Pris och information

Riksbyggen ansvarar inte för att uppgifter som finns lagrade i databasen i alla delar är korrekta, fullständiga eller uppdaterade. Uppgifterna härrör från bostadsrättsföreningen och medlemmen i fråga och har inte kontrollerats av Riksbyggen om de inte givit anledning därtill. Riksbyggen intygar endast att lämnade uppgifter överensstämmer med erhållna uppgifter.