Stora visnings-helgen 31/8-1/9

Välplanerad 3:a i västerläge

Fast pris 3 695 000 kr
Adress Broslättsgatan 21, Mölndal
Våning 3 av 6
Avgift 4 140 kr
Area 77,0 kvm
Rum 3 rum & kök

Lägenhet 3301 i Bonum Brf Rosenrot i Mölndal är en inflyttningsklar och välplanerad trea med inglasad balkong. Boende för dig som fyllt 55.

Inflyttningsklar trea

Denna nyproducerade trea har dagsljusinsläpp från både norr och söder med inglasad balkong på 10 kvadrat i söder. Generös förvaring i båda sovrummen. Lägenheten har förtur till parkering i garaget. Bilpool Sunfleet small ingår i avgiften fram till 2022. I lägenheten ingår även en privat innergård på fjärde våningen. Här erbjuds ett gott liv med centralt läge i Mölndals innerstad.  Kontakta oss gärna för personlig visning. Här är det möjligt att flytta in direkt.

Planlösning lägenhet 3301

Visningar

31 augusti, kl 12:00-14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Broslättsgatan 19 sedan skyltar vi

Svensk Fastighetsförmedling
Magnus Forsberg

Se alla 8 bilder

Om bostaden

Parkering

Samfälligheten Kummeln äger garaget och Mölndals Parkerings AB hyr ut och administrerar samtliga platser. Kostnaden för platserna i garaget är preliminärt 1.250 kr per plats per månad. Som boende i Bonum Brf Rosenrot har du möjlighet att hyra två stycken bilplatser i det låsta garaget!

I hela garaget finns det totalt 144 inhägnade bilplatser och 4 platser för mc/moped för Riksbyggens båda kvarter. Av dessa är 90 platser avsedda för etapp 1. Det finns i garaget totalt 10 elbilsplatser varav 1 är handikappanpassad. Om du hyr en elplats får du även betala kostnaden för elförbrukningen. Av det totala antalet vanliga platser utan el är 8 handikappanpassade. Samtliga handikappanpassade platser kräver handikapptillstånd.

40 garageplatser är fördelade till Bonum Brf Rosenrot. Föreningens 40 garageplatser erbjuds med förtur till köpare av de 40 lägenheter som har högst insats och övriga 10 lägenheter erbjuds att stå på kö. Denna förtur till garageplats gäller endast i samband med upplåtelsen av lägenheterna och efter tillträdet gäller Riksbyggens normala parkeringsrutiner vid överlåtelse av lägenhet.

Gästparkering sker på Gallerians parkering.

Bilpool

Sunfleet bilpool har idag 3 stycken parkeringsplatser som ligger direkt utanför det låsta garageplanet. Riksbyggen bjuder på ett medlemskap i Sunfleet Small fram till 2022 om du köper någon av Riksbyggens återstående lägenheter i Brf Rosenrot.

Gemensamma utrymmen

  • 1 st tvättstuga
  • 3 st soprum/miljöstationer
  • 1 st gemensamhetslokal
  • 1 st övernattningslägenhet
  • 3 st cykelrum
  • 3 st rullstolsförråd/laddningsrum
  • 1 st spolrum

Dokument och faktablad

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 50 st

Förvaltning: Riksbyggen

Om området

En kopp kaffe i föreningens lummiga innergård, söndagsbrunch i Gallerian eller kanske kvällsshopping två trappor ner. I Framtidens Mölndal kan du njuta av ett boende högt över Mölndals innerstad med närhet till alla bekvämligheter du kan tänka dig och knutpunkt Mölndalsbro precis intill. Läs mer om hela förvandlingen av Mölndals innerstad.

40 garageplatser är fördelade till Bonum Brf Rosenrot. Föreningens 40 garageplatser erbjuds med förtur till köpare av de 40 lägenheter som har högst insats och övriga 10 lägenheter erbjuds att stå på kö. Denna förtur till garageplats gäller endast i samband med upplåtelsen av lägenheterna och efter tillträdet gäller Riksbyggens normala parkeringsrutiner vid överlåtelse av lägenhet.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig

Bonum seniorbostäder

Bonum erbjuder trygga, moderna och praktiska bostadsrätter för dig som fyllt 55. Vi lägger ned stor omsorg på att hitta rätt bostadsläge.

Det här är Bonum

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till