Ljus och härlig 4:a

Inflyttningsklar lägenhet i Mölndal

Välkommen till Bonum Brf Rosenrot i Mölndal - boende för dig över 55. Stor och inflyttningsklar fyra med inglasad balkong i söder mot den privata gröna innergården som är belägen på fjärde vången. Ljus bostad med dagsljusinsläpp från både norr och söder. Skjutdörrspartier i hall och sovrum. Gäst-wc. Lägenheten har förtur till parkering i garaget. Bilpool Sunfleet small ingår i avgiften fram till 2022. Här erbjuds ett gott liv med centralt läge och närhet till det mesta i Mölndals innerstad! Kontakta oss gärna för personlig visning. Här är det möjligt att flytta in direkt.

Bostadsfakta

Pris 4 900 000 kr
Rum 4 rum och kök
Area 105,5 kvm
Avgift 5 280 kr/mån
Våning 2 av 6
Status Ledig

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Om bostaden

Parkering

Samfälligheten Kummeln äger garaget och Mölndals Parkerings AB hyr ut och administrerar samtliga platser. Kostnaden för platserna i garaget är preliminärt 1.250 kr per plats per månad. Som boende i Bonum Brf Rosenrot har du möjlighet att hyra två stycken bilplatser i det låsta garaget!

I hela garaget finns det totalt 144 inhägnade bilplatser och fyra platser för mc/moped för Riksbyggens båda kvarter. Av dessa är 90 platser avsedda för etapp 1. Det finns i garaget totalt 10 elbilsplatser varav enär handikappanpassad. Om du hyr en elplats får du även betala kostnaden för elförbrukningen. Av det totala antalet vanliga platser utan el är åtta handikappanpassade. Samtliga handikappanpassade platser kräver handikapptillstånd.

40 garageplatser är fördelade till Bonum Brf Rosenrot. Föreningens 40 garageplatser erbjuds med förtur till köpare av de 40 lägenheter som har högst insats och övriga tio lägenheter erbjuds att stå på kö. Denna förtur till garageplats gäller endast i samband med upplåtelsen av lägenheterna och efter tillträdet gäller Riksbyggens normala parkeringsrutiner vid överlåtelse av lägenhet.

Gästparkering sker på Gallerians parkering.

Bilpool

Sunfleet bilpool har idag tre parkeringsplatser som ligger direkt utanför det låsta garageplanet. Riksbyggen bjuder på ett medlemskap i Sunfleet Small fram till 2022 om du köper någon av Riksbyggens återstående lägenheter i Brf Rosenrot.

Gemensamma utrymmen

 • 1 st tvättstuga
 • 3 st soprum/miljöstationer
 • 1 st gemensamhetslokal
 • 1 st övernattningslägenhet
 • 3 st cykelrum
 • 3 st rullstolsförråd/laddningsrum
 • 1 st spolrum

Dokument och faktablad

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 50 st

Förvaltning: Riksbyggen

Gemensamma utrymmen

 • 1 st tvättstuga
 • 3 st soprum/miljöstationer
 • 1 st gemensamhetslokal
 • 1 st övernattningslägenhet
 • 3 st cykelrum
 • 3 st rullstolsförråd/laddningsrum
 • 1 st spolrum

Dokument och faktablad

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 50 st

Förvaltning: Riksbyggen

Om området

En kopp kaffe i föreningens lummiga innergård, söndagsbrunch i Gallerian eller kanske kvällsshopping två trappor ner. I Framtidens Mölndal kan du njuta av ett boende högt över Mölndals innerstad med närhet till alla bekvämligheter du kan tänka dig och knutpunkt Mölndalsbro precis intill. Läs mer om hela förvandlingen av Mölndals innerstad

40 garageplatser är fördelade till Bonum Brf Rosenrot. Föreningens 40 garageplatser erbjuds med förtur till köpare av de 40 lägenheter som har högst insats och övriga 10 lägenheter erbjuds att stå på kö. Denna förtur till garageplats gäller endast i samband med upplåtelsen av lägenheterna och efter tillträdet gäller Riksbyggens normala parkeringsrutiner vid överlåtelse av lägenhet.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Beställ tjänster

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till