Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Stor ljus 3:a

Fast pris 3 850 000 kr
Adress Broslättsgatan 25, Mölndal
Våning 2 av 6
Avgift 4 468 kr
Area 84,0 kvm
Rum 3 rum & kök

Bostadsrätten 1201 i Bonum Brf Rosenrot i Mölndal är väldisponerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt gäst-wc. Boende för dig som fyllt 55 år.

Lägenhet med inglasad balkong

Ljus och inflyttningsklar trea med klädkammare i anslutning till sovrummet samt stor, inglasad balkong på 10 kvm. Lägenheten har förtur till parkering i garaget. I lägenheten ingår även en privat innergård placerad på fjärde våningen. Bilpool Sunfleet Small ingår i fem år! Här erbjuds ett gott liv med centralt läge och närhet till det mesta i Mölndals innerstad! Kontakta oss gärna för personlig visning. Direkt inflyttning möjlig.

Planlösning

Visningar

Inga planerade visningar.

Se alla 8 bilder

Om bostaden

Parkering

Samfälligheten Kummeln äger garaget och Mölndals Parkerings AB hyr ut och administrerar samtliga platser. Kostnaden för platserna i garaget är preliminärt 1.250 kr per plats per månad.

I hela garaget finns det totalt 144 inhägnade bilplatser och 4 platser för mc/moped för Riksbyggens båda kvarter. Av dessa är 90 platser avsedda för etapp 1. Det finns i garaget totalt 10 elbilsplatser varav 1 är handikappanpassad. Om du hyr en elplats får du även betala kostnaden för elförbrukningen. Av det totala antalet vanliga platser utan el är 8 handikappanpassade. Samtliga handikappanpassade platser kräver handikapptillstånd.

40 garageplatser är fördelade till Bonum Brf Rosenrot. Föreningens 40 garageplatser erbjuds med förtur till köpare av de 40 lägenheter som har högst insats och övriga 10 lägenheter erbjuds att stå på kö. Denna förtur till garageplats gäller endast i samband med upplåtelsen av lägenheterna och efter tillträdet gäller Riksbyggens normala parkeringsrutiner vid överlåtelse av lägenhet.

Gästparkering sker på Gallerians parkering.

Bilpool

Det finns en gemensam bilpool som idag har 3 st platser som ligger utanför det inhägnade området. Bilpoolen sköts och administreras av Sunfleet idag. För Bonum Brf Rosenrots köpare ingår 1 medlemskap per lägenhet i Sunfleet under 5 år. När du flyttar in i din nya bostad i Brf Rosenrot kommer Sunfleet i samarbete med Riksbyggen att ha poolbilar i området. För Brf Rosenrots köpare ingår ett medlemskap per lägenhet i Sunfleet Small under fem år.

Gemensamma utrymmen

  • 1 st tvättstuga
  • 3 st soprum/miljöstationer
  • 1 st gemensamhetslokal
  • 1 st övernattningslägenhet
  • 3 st cykelrum
  • 3 st rullstolsförråd/laddningsrum
  • 1 st spolrum

Dokument och faktablad

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 50 st

Förvaltning: Riksbyggen

Om området

En morgonkopp i föreningens lummiga innergård, söndagsbrunch i Gallerian eller kanske kvällsshopping två trappor ner. I Framtidens Mölndal kan du njuta av ett boende högt över Mölndals innerstad med närhet till alla bekvämligheter du kan tänka dig och knutpunkt Mölndalsbro precis intill. Läs mer om hela förvandlingen av Mölndals innerstad.

40 garageplatser är fördelade till Bonum Brf Rosenrot. Föreningens 40 garageplatser erbjuds med förtur till köpare av de 40 lägenheter som har högst insats och övriga 10 lägenheter erbjuds att stå på kö. Denna förtur till garageplats gäller endast i samband med upplåtelsen av lägenheterna och efter tillträdet gäller Riksbyggens normala parkeringsrutiner vid överlåtelse av lägenhet.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig

Bonum seniorbostäder

Bonum erbjuder trygga, moderna och praktiska bostadsrätter för dig som fyllt 55. Vi lägger ned stor omsorg på att hitta rätt bostadsläge.

Det här är Bonum

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Pris och information

Riksbyggen ansvarar inte för att uppgifter som finns lagrade i databasen i alla delar är korrekta, fullständiga eller uppdaterade. Uppgifterna härrör från bostadsrättsföreningen och medlemmen i fråga och har inte kontrollerats av Riksbyggen om de inte givit anledning därtill. Riksbyggen intygar endast att lämnade uppgifter överensstämmer med erhållna uppgifter.