Boka privat visning
Boka privat visning

4:a med generösa ytor - Bonum

Bekvämt boende i lugn 55+ förening. Nu har du chansen att bosätta dig riktigt bekvämt men ändå i ett hem med generösa ytor. För vad sägs om 100kvm fördelat på vardagsrum och kök med halvöppen planlösning, tre sovrum i bra storlek, badrum med egen tvättstuga samt gäst-wc. Här kan du flytta in direkt och låta livet ta plats.

Bostadsfakta

Avgift 5 252 kr/mån
Pris 3 395 000 kr
Rum 4 rum och kök
Area 100 kvm
Våning 1 av 6
Status Ledig
Räkna på din boendekostnad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer
Press

Riksbyggen har Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

Läs om undersökningen här

Boka privat visning

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Om bostaden

Interiör

Hall

Generös hall med förvaring som är gömd bakom skjutdörrar. Då får ni plats med ytterkläder och skor. I hallen är väggarna vita och på golvet ligger ekparkett som enhetligt följer in i hela bostaden. Här i hallen finns en gästtoalett. Vita väggar.

Gäst-wc

Grå klinker på golvet och vitmålade väggar. Liten kommod samt spegelskåp med belysning. Dimbar belysning.

Sovrum

Från hallen nås också första sovrummet. Detta är det minsta av de tre sovrummen men här ryms ändå både säng och skrivbord. Perfekt yta för kontor eller gästrum. Fin grå tapet på väggarna.

Vardagsrum

Stort vardagsrum som kan möbleras på flertalet sätt. Planlösningen är halvöppen in mot köket. Härligt ljusinsläpp tack vare stora fönster. Vita väggar. Härifrån nås balkongen

Balkong

14 kvm stor inglasad balkong med eftermiddag och kvällssol. Här finns plats för både matbord och loungemöblemang. Delvis insynsskyddad tack vare byggnaden utanför. Glaspartierna är skjutbara.

Sovrum

Intill vardagsrummet ligger andra sovrummet. Såpass stort så det passar till tv-rum om behov finns. Grå tapet.

Kök

Kvalitetskök från Vedum med vitvaror från Bosch. Vita luckor ackompanjeras av en fin grå bänkskiva i tålig kompaktlaminat med vitt kakel ovantill. Här finns hel kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll samt mikro och ugn i ergonomisk höjd. Plats för stort köksbord eller varför inte en köksö?

Badrum/tvättstuga

Helkaklat badrum med grå klinker och vitt kakel. I taket sitter dimbar belysning. Badrummet är utrustat med stilrena raka duschväggar som kan fällas in, vit kommod samt spegelskåp och handdukstork. I tvättdelen står tvättmaskin och torktumlare intill varandra med bänkskiva över samt så finns bra förvaring i skåpen ovan.

Klädkammare

Här finns hylla samt hängare.

Sovrum

Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Längs ena väggen löper en hel garderobsvägg med vita skjutdörrar. Plats även för byrå om så önskas. Vita väggar.

Uteplats/Balkong

Stor inglasad balkong med eftermiddag och kvällssol.

Bostad

Boarea

100m2 (Enligt ekonomisk plan)

Våning

1 av 6 , hiss finns

Lägenhetsnummer

2213

Andel i föreningen

0,025707%

Andel av årsavgift

0,025707%

TV och internet

Via Telia triple play, obligatorisk kostnad som debiteras via föreningen 229kr/mån

Övriga utrymmen

Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Det finns gemensamhetslokal och gästlägenhet.

Om området

Kungälv ligger ca 2,5 mil norr om Göteborg och karaktäriseras som småstaden mitt emellan havet och storstan. Här finner man det mesta, allt från historik i någon av kommunens två fästningar eller kultur och nöje på biografen eller Mimers hus. Det är en härlig blandad bebyggelse med vackra sekelskifteshus och toppmoderna lägenheter. Det finns flera förskolor i centrala Kungälv. Floraparken, Fridhem, Fridhemskullen, Hattstugan, Solängen samt Ängsblommans och Iskällans förskola. Fontinskolan ligger halvvägs upp på Fontinberget med utsikt över Kungälvs centrala delar. Skolan har elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Thorhildskolan är en högstadieskola för elever i årskurs 7-9. På skolan finns en idrottsprofil som erbjuder en fördjupning i ämnet Idrott och Hälsa. Det finns även ett flertal friskolor som du kan läsa mer om på kommunens hemsida www.kungalv.se

Kommunikation

Intill köpcentret ligger Resecentrum som blivit en ny knutpunkt för Kungälvs kollektivtrafik. Där avgår direktbuss till Göteborg kontinuerligt.

Tjänster i området

Att bo mitt i Kungälv Centrum är en klar fördel då centrumkärnan just nu växer så det knakar. I mars förra året öppnade Kongahälla Center, ett köpcentra på hela 37 000 kvm i tre plan med parkeringsgarage i bottenplan. Med 100 butiker, restauranger och annan service har Kungälv nu fått en ny efterlängtad handelsplats.

Övrigt om området

I området finns flera skolor. Fontinskolan har klasser mellan F-6. Gamla Nedre Fontinskolan är numera en montessoriskola årskurs F-9. På promenadavstånd ligger också Thorildskolan, en av tre grundskolor i Kungälv med klasserna 7-9. På promenadavstånd ligger även Mimers hus som är kommunens gymnasium och har ett brett utbud av programval och erbjuder kommunens största bibliotek. I Kungälvs kommun finns det många idrottsföreningar och anläggningar. Kongevi är kommunens största fotbolls- och friidrottsarena och ligger mitt emot Kungälvs sjukhus. Skarpe Nord ligger nära som en fotbollsplan under sommarhalvåret och bandy-/skridskobana under vinterhalvåret. Här finns även ett utomhusbad med simskola. Under resten av året finns Oasen, vilket är Kungälvs ishall samt inomhusbad. Två stora friskvårdsarenor/gym finns belägna i Rollsbo, Friskis & Svettis och STC, STC har även en anläggning centralt på Västra Gatan. I Fontins friluftsområde erbjudes härliga motionsspår i olika längder, där finns också nybyggda motionscentralen; "Kotten" som ligger vackert vid den lilla sjön Svarte Mosse.

 

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält