4:a med fantastisk utsikt - Flytta in direkt!

Fast pris 6 275 000 kr
Adress Dr Allards gata, Göteborg
Våning 5 av 5
Avgift 4 819 kr
Area 97,0 kvm
Rum 4 rum & kök

Välkommen till lägenhet 2051 i Brf Viva i Göteborg som är en fyra med villaliknande känsla och fantastisk utsikt. Här bor du i en rymlig bostadsrätt med plats för både privata och sociala ytor. Stort kök och vardagsrum och härlig balkong.

Inflyttningsklar lägenhet med fantastisk utsikt

Den här fyran har generösa utomhusytor och läget högst upp i de låga huskropparna ger en fantastisk utsikt över Mossens friluftsområde och Johanneberg. Lägenheten är villaliknande med god möblerbarhet och ett modernt kök som inspirerar till många goda middagar. Lägenheten är inflyttningsklar och säljs med fast pris enligt principen först till kvarn. Tillträde enligt överenskommelse.

Planlösning

Visningar

Inga planerade visningar.

Se alla 49 bilder

Om bostaden

Cykelhub

Här har du utrymme, verktyg och möjlighet att serva och skruva på familjens cyklar eller kanske möbler och andra saker som behöver repareras.  De boende har också tillgång till en cykelhiss som går från övre platån till nedre platån där själva cykelgaraget och cykelhuben finns. 

Gemensamma utrymmen

  • 1 st tvättstuga
  • 1 st post/leveransrum
  • 2 st distansarbetsplatser
  • 1 st barnvagns-/rullstolsrum
  • 1 st soprum/miljöstation och 1 st återanvändningsrum
  • 2 st övernattningsrum med gemensam dusch/WC och 1 st gemensamhetslokal
  • 1 st orangeri med växthus och 7 st odlingslotter samt kompost för trädgårdsavfall
  • 1 st cykelgarage och 1 st cykelverkstad
  • Utegym, boulebana, bollbur, gemensam solterrass på orangeriets tak

Dokument och faktablad

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 132 st

Förvaltning: Riksbyggen

Nära service, centrum och nöjen

Nedanför skogsslänten ligger Mossens idrottsplats och flera natursköna promenadstigar. Från Dr Allards gata har du nära till Doktor Fries Torg och ett brett utbud av service och butiker. Här finns bland annat mataffär, gym, bank, tandläkare, bibliotek och restaurang. Stadens gröna oas Slottsskogen såväl som Landala, Vasastan, Avenyn och hela centrums utbud av shopping, restauranger och nöjen ligger på ett

Det sköna med Guldheden och Brf Viva är att området ligger lite i periferin men ändå så centralt. Här finns gott om cykel- och promenadvägar som snabbt och enkelt tar dig ner till centrum. Spårvagn 10 vid Doktor Fries Torg och Buss 52 på Doktor Weltzins gata är två andra smidiga alternativ. Som boende har du dessutom tillgång till föreningens fordonspool med elbilar, lätta elfordon, ellastcyklar och elcyklar.

Förutom att bostadsområdet ligger i direkt anslutning till Chalmers tekniska högskola och Johanneberg Science Park är det nära till flera gymnasium med olika inriktningar. IT-gymnasiet, Schillerska, Hvitfeldtska och GTI för att nämna några. För dig som har lite yngre barn är närheten till förskola och grundskola såklart viktigt. Som boende i brf Viva har du flera olika att välja mellan, varav två förskolor är föräldrakooperativ med miljöprofil.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Pris och information

Riksbyggen ansvarar inte för att uppgifter som finns lagrade i databasen i alla delar är korrekta, fullständiga eller uppdaterade. Uppgifterna härrör från bostadsrättsföreningen och medlemmen i fråga och har inte kontrollerats av Riksbyggen om de inte givit anledning därtill. Riksbyggen intygar endast att lämnade uppgifter överensstämmer med erhållna uppgifter.