Boka privat visning
Boka privat visning

Uteplats i västerläge

Stor och härlig uteplats i väst där du kan njuta av middagen i kvällssolen med grönskande omgivning och stadspulsen runt hörnet. Välkommen hem!

Inflyttningsklart i Västra Frölunda

Ny lägenhet i Västra Frölunda! Inflyttningsklar redan nu, välkommen att kontakta oss. Här bor du med härlig rymd och stora sociala ytor samt gott om utrymme för förvaring. Badrummet är helkaklat och utrsutat med både tvättmaskin och torktumlare för att förenkla din vardag. Köket är även det utrustat med allt du kan behöva och har plats för ett stort matbord. Det finns även gott om utrymme att ordna långa middagar på den lummiga uteplatsen med kvällssolen som utsikt. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Avgift 4 703 kr/mån
Pris 3 945 000 kr
Rum 3 rum och kök
Area 81,5 kvm
Våning 1 av 2
Status Såld
Räkna på din boendekostnad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Christian Karlsson
Reg. Fastighetsmäklare

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Om bostaden

Internet och bredband

Lägenheterna är förberedda för bredband.TV och telefoni ingår i avgiften.

Månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme, parkering, Telia Tripple Play (Bredband 100/100 Mbit/s, Bredbandstelefoni, TV-paket Lagom.

I månadsavgiften ingår inte förbrukning av varm-/kallvatten och hushållsel utan detta mäts individuellt. Total kostnad för dessa driftkostnader ligger på mellan 500–800 kr/månad beroende på storlek på lägenhet och levnadsvanor.

Parkering

Parkeringsplats som är förberedd för laddstolpe med framdragen el ingår till alla lägenheter. För att ladda din elbil behövs endast laddbox. Debitering av el sker med individuell mätning via hushållshållsströmmen.

Balkong

Lägenheten har en balkong på ungefär 20 kvadrat.

Kök

Kök från Vedum med skåpsinredning i släta vita luckor och vita handtag. Bänkskiva av laminat med infälld diskho och induktionshäll. Stänkskydd av vitt kakel. Köket är utrustat med ugn och mikrovågsugn inbyggda i högskåp och utdragbar kolfilterfläkt inbyggda i överskåp. Kyl och frys är kombinerade enligt ritning. Helintegrerad diskmaskin. Infälld dimbar ledspot i täckskiva under väggskåp. Fällbar diskbänksblandare från Mora. Golvet är i trestavig ekparkett, mattlackad med sockel i ek. Vitmålade väggar och tak och takanslutning i gips.

Bad/tvätt

Helkaklat badrum med klinker i mellangrå och vitt kakel. Grå mosaikbård, 30 cm bred, från golv till tak i dusch, bakom blandare. Taket är vitmålat. Badrummet är utrustat med golvstående toalettstol. Tvättställ med kommod. Kommoden har lådor med vit front och eluttag i låda. Spegelskåp med belysning och eluttag. Duschhörn i frostat glas. Kromade krokar och toalettpappershållare. Tvättställsblandare, dusch och duschblandare från Mora. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk i laminat och överskåp med slät vit lucka och vita handtag.

Rum

Rummen har golv i trestavig ekparkett, mattlackad med sockel i ek. Väggarna och taken är vitmålade med takanslutning i gips. En del lägenheter har garderob eller skjutdörrs garderob med hylla och klädstång. I vissa lägenheter finns städskåp och VVS -installationer i garderob. Omfattning redovisas på planritningar.

Gemensamma utrymmen

  • Gästlägenhet
  • Relaxavdelning
  • Gemensamhetslokal

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 64 st

Gemensamma utrymmen

  • Gästlägenhet
  • Relaxavdelning
  • Gemensamhetslokal

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 64 st

Om området

Som boende i Slottsberget 3 bor du inramad av berget och grönskan men alldeles intill shopping och goda kommunikationer. Bara en kort promenad bort finns Frölunda Torg som rymmer över 200 butiker, restauranger och caféer. På gång- och cykelavstånd hittar du Frölunda centrum där kollektivtrafiken gör det enkelt för dig att nå resten av staden.

På Slottsberget finns aktiviteterna och naturupplevelsen runt knuten. Här finns till exempel golfmöjligheter och havet inom räckhåll. Inomhusaktiviteter råder det inte heller brist på. I Frölunda Kulturhus finns bland annat ett gym och en 25-metersbassäng, rutschkana, hopptorn och plaskdamm för de minsta. Kulturhuset är dessutom ett nav för aktiviteter. Här avlöser arrangemangen varandra med allt från föreläsningar till författarbesök, teateruppsättningar och konserter.