Nybyggd 2:a i Ruddalen

Fast pris 3 195 000 kr
Adress Trumpetgatan, Västra Frölunda
Våning 4 av 4
Avgift 4 345 kr
Area 70,5 kvm
Rum 2 rum & kök

Välkommen till lägenhet 0352 i Brf Slottsberget 3 i Ruddalen där du kan flytta in direkt. Generöst vardagsrum som öppnar upp till solen och naturen.

Nyproduktion i Ruddalen

Ny lägenhet i Ruddalen! Inflyttningsklar sept/okt 2019. Det kan vara svårt att välja, grönskande omgivningar eller stadspuls? Utomhusliv eller kulturliv? I Brf Slottsberget 3 får du närhet till det mesta i skön samklang med en trygg och lugn miljö precis inpå knuten. Ett bekvämt boende med egen parkering strax utanför dörren med förberedelse för laddstolpe. Parkeringen och bland annat bredband, TV och telefoni ingår i avgiften. Som boende har du gott om förvaringsutrymmen med både förråd och klädkammare.

Planlösning

Visningar

Inga planerade visningar.

Se alla 14 bilder

Om bostaden

Internet och bredband

Lägenheterna är förberedda för bredband. TV och telefoni ingår i avgiften.

Balkong och uteplats

Lägenheten har en balkong på 20,2 kvadrat.

Parkering och innergård

Parkeringsplats som är förberedd för laddstolpe ingår till alla lägenheter.  

Gemensamma utrymmen

  • Gästlägenhet
  • Relaxavdelning
  • Gemensamhetslokal

Dokument och faktablad

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 64 st

Om området

Som boende i Slottsberget 3 bor du inramad av berget och grönskan men alldeles intill shopping och goda kommunikationer. Bara en kort promenad bort finns Frölunda Torg som rymmer över 200 butiker, restauranger och caféer. På gång- och cykelavstånd hittar du Frölunda centrum där kollektivtrafiken gör det enkelt för dig att nå resten av staden.

På Slottsberget finns aktiviteterna och naturupplevelsen runt knuten. Här finns till exempel golfmöjligheter och havet inom räckhåll. Inomhusaktiviteter råder det inte heller brist på. I Frölunda Kulturhus finns bland annat ett gym och en 25-metersbassäng, rutschkana, hopptorn och plaskdamm för de minsta. Kulturhuset är dessutom ett nav för aktiviteter. Här avlöser arrangemangen varandra med allt från föreläsningar till författarbesök, teateruppsättningar och konserter.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, frånträda köpet och mycket mer. Vi finns även med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till