Boka privat visning
Boka privat visning

Bo i soligt hörnläge

Välkommen till en ljus 3:a med balkong mot solen och naturen. Lägenheten har stora och luftiga rum med gott om plats för stora sällskap och lugna hemmakvällar. Här du kan flytta in direkt.

Inflyttningsklart i Västra Frölunda

Ny lägenhet i Västra Frölunda! Inflyttningsklar sept/okt 2019 Det kan vara svårt att välja. Grönskande omgivningar eller stadspuls? Utomhusliv eller kulturliv? I Brf Slottsberget 3 får du närhet till det mesta i skön samklang med en trygg och lugn miljö precis inpå knuten. Ett bekvämt boende med egen parkering strax utanför dörren med förberedelse för laddstolpe. Parkeringen och bland annat bredband, TV och telefoni ingår i avgiften. Kontakta oss om du veta mer om brf Slottsberget 3!

Bostadsfakta

Avgift 4 878 kr/mån
Pris 3 295 000 kr
Rum 3 rum och kök
Area 81,5 kvm
Våning 1 av 4
Status Ledig
Räkna på din boendekostnad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Christian Karlsson
Reg. Fastighetsmäklare

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Om bostaden

Internet och bredband

Lägenheterna är förberedda för bredband.TV och telefoni ingår i avgiften.

Månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme, parkering, Telia Tripple Play (Bredband 100/100 Mbit/s, Bredbandstelefoni, TV-paket Lagom.

I månadsavgiften ingår inte förbrukning av varm-/kallvatten och hushållsel utan detta mäts individuellt. Total kostnad för dessa driftkostnader ligger på mellan 500–800 kr/månad beroende på storlek på lägenhet och levnadsvanor.

Parkering

Parkeringsplats som är förberedd för laddstolpe med framdragen el ingår till alla lägenheter. För att ladda din elbil behövs endast laddbox. Debitering av el sker med individuell mätning via hushållshållsströmmen.

Balkong

Lägenheten har en balkong på ungefär 20 kvadrat.

Kök

Kök från Vedum med skåpsinredning i släta vita luckor och vita handtag. Bänkskiva av laminat med infälld diskho och induktionshäll. Stänkskydd av vitt kakel. Köket är utrustat med ugn och mikrovågsugn inbyggda i högskåp och utdragbar kolfilterfläkt inbyggda i överskåp. Kyl och frys är kombinerade enligt ritning. Helintegrerad diskmaskin. Infälld dimbar ledspot i täckskiva under väggskåp. Fällbar diskbänksblandare från Mora. Golvet är i trestavig ekparkett, mattlackad med sockel i ek. Vitmålade väggar och tak och takanslutning i gips.

Bad/tvätt

Helkaklat badrum med klinker i mellangrå och vitt kakel. Grå mosaikbård, 30 cm bred, från golv till tak i dusch, bakom blandare. Taket är vitmålat. Badrummet är utrustat med golvstående toalettstol. Tvättställ med kommod. Kommoden har lådor med vit front och eluttag i låda. Spegelskåp med belysning och eluttag. Duschhörn i frostat glas. Kromade krokar och toalettpappershållare. Tvättställsblandare, dusch och duschblandare från Mora. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk i laminat och överskåp med slät vit lucka och vita handtag.

Rum

Rummen har golv i trestavig ekparkett, mattlackad med sockel i ek. Väggarna och taken är vitmålade med takanslutning i gips. En del lägenheter har garderob eller skjutdörrs garderob med hylla och klädstång. I vissa lägenheter finns städskåp och VVS -installationer i garderob. Omfattning redovisas på planritningar.

Gemensamma utrymmen

  • Gästlägenhet
  • Relaxavdelning
  • Gemensamhetslokal

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 64 st

Gemensamma utrymmen

  • Gästlägenhet
  • Relaxavdelning
  • Gemensamhetslokal

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 64 st

Om området

Som boende i Slottsberget 3 bor du inramad av berget och grönskan men alldeles intill shopping och goda kommunikationer. Bara en kort promenad bort finns Frölunda Torg som rymmer över 200 butiker, restauranger och caféer. På gång- och cykelavstånd hittar du Frölunda centrum där kollektivtrafiken gör det enkelt för dig att nå resten av staden.

På Slottsberget finns aktiviteterna och naturupplevelsen runt knuten. Här finns till exempel golfmöjligheter och havet inom räckhåll. Inomhusaktiviteter råder det inte heller brist på. I Frölunda Kulturhus finns bland annat ett gym och en 25-metersbassäng, rutschkana, hopptorn och plaskdamm för de minsta. Kulturhuset är dessutom ett nav för aktiviteter. Här avlöser arrangemangen varandra med allt från föreläsningar till författarbesök, teateruppsättningar och konserter.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält