Stora visnings-helgen 31/8-1/9

Stor 3:a vid Fyrisån

Fast pris 3 795 000 kr
Adress Industrigatan 35, Uppsala
Våning 6 av 7
Avgift 3 685 kr
Area 84,0 kvm
Rum 3 rum & kök

Lägenhet 4601 i Brf Åsikten Södra 1 är en inflyttningsklara trea mitt i Uppsala alldeles vid Fyrisån. Dubbla balkonger, gott om förvaring och öppen planlösning.

Nybyggd lägenhet i Uppsala

Näst högst upp i huset ligger denna smart planerade trea med allt man behöver. Här finns ett stort vardagsrum och ett kök med öppen planlösning två balkonger och både badrum samt gäst-wc. Ett stort plus är att det finns både klädkammare och en stor skjutdörrsgarderob. Dessutom kan du flytta in direkt.

Planlösning

Visningar

26 augusti, kl 18:40-19:10

Välkommen! Visningen utgår från vår nya visningslägenhet på våning 5 på industrigatan 35.

Reg. Fastighetsmäklare
Mårten Holm

Se alla 29 bilder

Om bostaden

Internet och bredband

Lägenheterna är utrustade med en media central för telefon, data och digital-TV. Fastigheten ansluts med fiberkabel. I samtliga lägenheter erbjuds även uttag för telefon, data och digital-TV. Det ingår ett grundutbud i avgiften för lägenheten. 

Balkong, uteplats och terrass

Uteplatserna är belagda med trall. Balkongerna och terrasserna är av prefabricerade betongelement. 

Parkering och innergård

Garaget är en gemensamhetsanläggning som delas mellan de tre Riksbyggen föreningarna. I garaget finns även gemensam parkering för cyklar. På den gemensamma innergården finns det en lekplats att tillgå. 

Gemensamma utrymmen

  • 1 st miljöstation
  • 1 st gemensamhetslokal
  • 4 st barnvagnsrum/rullstolsförråd/laddningsrum

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 78 st

Förvaltning: Riksbyggen

Om området

Kvarteret Åsikten Södra i Uppsala med sina nya bostadsrätter sjuder av liv och rörelse – från morgon till kväll. Längst ner i huset planerar vi bland annat ett gym och ett café. På den grönskande innergården bygger vi en gemensamhetslokal med orangeri för fester, odling och gemenskap. Huset har ett fritt och ljust läge. På ena gaveln gör vi en öppning så att solen kan kika in till gården och du kan kika ut mot ån. Till huset finns det garage och gott om cykelparkeringar samt lådcyklar att låna. 

Östra Ågatan är ett före detta industriområde som nu förvandlas till ett levande kvarter med allt från stora till små bostadsrätter i Industristaden. Läget är strålande, precis intill Fyrisån och Tullgarnsparken. 

På några få minuters promenad eller cykeltur är du inne i Uppsala centrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Pris och information

Riksbyggen ansvarar inte för att uppgifter som finns lagrade i databasen i alla delar är korrekta, fullständiga eller uppdaterade. Uppgifterna härrör från bostadsrättsföreningen och medlemmen i fråga och har inte kontrollerats av Riksbyggen om de inte givit anledning därtill. Riksbyggen intygar endast att lämnade uppgifter överensstämmer med erhållna uppgifter.