Stora visnings-dagen 2/2
Stora visnings-dagen 2/2

3:a med två balkonger

Fast pris 3 995 000 kr

En stor trea med dubbla balkonger, gott om förvaring och öppen planlösning. Lägenheten kan göras om till en fyra vid önskemål. I lägenhet 4102 i Brf Åsikten Södra 1 kan du flytta in direkt.

Nyproducerad lägenhet i Uppsala

Nu finns chansen att förvärva en helt ny trea med mycket bra förvaringsmöjligheter som ligger ett stenkast från ån! Den inflyttningsklara lägenheten har både badrum och gäst-wc och dessutom ett stort förråd/walk in closet om hela 8,5 kvadrat, som kan göras om till ett sovrum om så skulle önskas. Det finns även ett ytterligare förråd bredvid lägenheten. Från lägenhetens master bedroom tar man sig vidare ut till den trevliga balkongen med utsikt mot föreningens fina innergård. Här kan du flytta in direkt.

Planlösning

Bostadsfakta

Pris 3 995 000 kr
Rum 3 rum & kök
Avgift 3 842 kr
Area 94,0 kvm
Våning 2 av 7
Status Ledig

Visningar

Söndag 2 februari 11:00-14:00

Välkommen på stora visningsdagen. Då öppnar vi dörrarna på Kungsängsesplanaden 2 B.

Kontakt

Mårten Holm
Reg. Fastighetsmäklare

Om bostaden

Internet och bredband

Lägenheterna är utrustade med en media central för telefon, data och digital-TV. Fastigheten ansluts med fiberkabel. I samtliga lägenheter erbjuds även uttag för telefon, data och digital-TV. Det ingår ett grundutbud i avgiften för lägenheten. 

Balkong, uteplats och terrass

Uteplatserna är belagda med trall. Balkongerna och terrasserna är av prefabricerade betongelement. 

Parkering och innergård

Garaget är en gemensamhetsanläggning som delas mellan de tre Riksbyggen föreningarna. I garaget finns även gemensam parkering för cyklar. På den gemensamma innergården finns det en lekplats att tillgå. 

Entré och trapphus

Entré mot gata är utrustad med porttelefon, i anslutning till entrén så finns postboxar. I trapphus är golv belagda med granitkeramik och har målade väggar. Bredvid lägenhetsdörrarna sitter en tidningshållare med namnskylt och en mekanisk ringklocka.

Gemensamma utrymmen

  • 1 st miljöstation
  • 1 st gemensamhetslokal
  • 4 st barnvagnsrum/rullstolsförråd/laddningsrum

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 78 st

Förvaltning: Riksbyggen

Bra läge vid Fyrisån och Tullgarnsparken

Vi är stolta över att vara med att förlänga en av Uppsalas finaste gator, Östra Ågatan, och omvandla ett före detta industriområde till ett levande kvarter med allt från stora till små bostadsrätter i Industristaden. Huset har ett fritt och ljust läge och på den grönskande innergården bygger vi en gemensamhetslokal med orangeri för odling, fester och gemenskap. På ena gaveln gör vi en öppning så att solen kan kika in till gården och ni kan kika ut mot ån. Till huset finns det även garage och gott om cykelparkeringar samt lådcyklar att låna.

Östra Ågatan är ett före detta industriområde som nu förvandlas till ett levande kvarter med allt från stora till små bostadsrätter i Industristaden. Läget är strålande, precis intill Fyrisån och Tullgarnsparken. 

På några få minuters promenad eller cykeltur är du inne i Uppsala centrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Vännerna flyttade in i nyproducerat direkt

Kathleen och Anna flyttade in direkt i var sin nyproducerad lägenhet i samma hus. Nu är de grannar!

Kathleens och Annas väg till egen bostad