2:a i centrala Uppsala

Fast pris 2 650 000 kr
Adress Industrigatan 37, Uppsala
Våning 6 av 7
Avgift 2 506 kr
Area 50,5 kvm
Rum 2 rum & kök

Lägenhet 3602 i Brf Åsikten Södra 1 i Uppsala är en tvåa med fönster från golv till tak och en planlösning som gör att du får ett privat sovrum och öppna sällskapsytor. Här kan du flytta in direkt.

Inflyttningsklar lägenhet i Uppsala

Näst högst upp i huset ligger denna kvadratsmarta tvåa med härligt stora fönster som börjar 20 cm ovan golvet. Från allrummet tar man sig vidare ut till den möblerbara balkongen från vilken man har en fin utsikt över föreningens trevliga innergård. Sovrummet är rymligt och likaså badrummet som även har bra arbetsytor och kombimaskin. I allrummet har du gott om plats för både soffgrupp och matbord. I avgiften ingår Telia-triple-play och lediga garageplatser finns. Här kan du flytta in direkt.

Planlösning

Visningar

27 oktober, kl 12:00-15:00

Välkommen till visning på Kungsängsesplanaden 2b vån 3. Maila om du önskar annan tid.

Reg. Fastighetsmäklare
Mårten Holm

Se alla 20 bilder

Om bostaden

Internet och bredband

Lägenheterna är utrustade med en media central för telefon, data och digital-TV. Fastigheten ansluts med fiberkabel. I samtliga lägenheter erbjuds även uttag för telefon, data och digital-TV. Det ingår ett grundutbud i avgiften för lägenheten. 

Balkong, uteplats och terrass

Uteplatserna är belagda med trall. Balkongerna och terrasserna är av prefabricerade betongelement. 

Parkering och innergård

Garaget är en gemensamhetsanläggning som delas mellan de tre Riksbyggen föreningarna. I garaget finns även gemensam parkering för cyklar. På den gemensamma innergården finns det en lekplats att tillgå. 

Entré och trapphus

Entré mot gata är utrustad med porttelefon, i anslutning till entrén så finns postboxar. I trapphus är golv belagda med granitkeramik och har målade väggar. Bredvid lägenhetsdörrarna sitter en tidningshållare med namnskylt och en mekanisk ringklocka.

Gemensamma utrymmen

  • 1 st miljöstation
  • 1 st gemensamhetslokal
  • 4 st barnvagnsrum/rullstolsförråd/laddningsrum

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 78 st

Förvaltning: Riksbyggen

Bra läge vid Fyrisån och Tullgarnsparken

Kvarteret Åsikten Södra i Uppsala med sina nya bostadsrätter sjuder av liv och rörelse – från morgon till kväll. Längst ner i huset planerar vi bland annat ett gym och ett café. Och på den grönskande innergården bygger vi en gemensamhetslokal med orangeri för odling, fester och gemenskap. Huset har ett fritt och ljust läge. På ena gaveln gör vi en öppning så att solen kan kika in till gården och ni kan kika ut mot ån. Till huset finns det garage och gott om cykelparkeringar samt lådcyklar att låna.

Östra Ågatan är ett före detta industriområde som nu förvandlas till ett levande kvarter med allt från stora till små bostadsrätter i Industristaden. Läget är strålande, precis intill Fyrisån och Tullgarnsparken. 

På några få minuters promenad eller cykeltur är du inne i Uppsala centrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Vännerna flyttade in i nyproducerat direkt

Kathleen och Anna flyttade in direkt i var sin nyproducerad lägenhet i samma hus. Nu är de grannar!

Kathleens och Annas väg till egen bostad