Två balkonger och två badrum

Fast pris 4 395 000 kr
Adress Industrigatan 37, Uppsala
Våning 3 av 7
Avgift 4 052 kr
Area 91,5 kvm
Rum 4 rum & kök

Lägenhet 3301 i Brf Åsikten Södra 1 i Uppsala är en härlig gavellägenhet med fria utsikter från de två fantastiska balkongerna, där den ena är insynsfri. Här kan du flytta in direkt.

Inflyttningsklar lägenhet i Uppsala

Välkommen till denna mycket privata och insynsfria gavelfyra med två stora balkonger varav den ena med utsikt mot ån! Den nybyggda lägenheten bjuder dessutom på två fina badrum en stor klädkammare och ett helt fantastiskt vardagsrum med ljusinsläpp från tre håll. Badrummen är välutrustade med tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten finns även en klädkammare nära det största sovrummet för ytterligare förvaring. Här kan du flytta in direkt!

Planlösning

Visningar

21 oktober, kl 18:00-18:30

Välkommen till visning på Kungsängsesplanaden 2b vån 3. Maila om du önskar annan tid.

Reg. Fastighetsmäklare
Mårten Holm

Se alla 29 bilder

Om bostaden

Internet och bredband

Lägenheterna är utrustade med en media central för telefon, data och digital-TV. Fastigheten ansluts med fiberkabel. I samtliga lägenheter erbjuds även uttag för telefon, data och digital-TV. Det ingår ett grundutbud i avgiften för lägenheten. 

Balkong, uteplats och terrass

Uteplatserna är belagda med trall. Balkongerna och terrasserna är av prefabricerade betongelement. 

Parkering och innergård

Garaget är en gemensamhetsanläggning som delas mellan de tre Riksbyggen föreningarna. I garaget finns även gemensam parkering för cyklar. På den gemensamma innergården finns det en lekplats att tillgå. 

Entré och trapphus

Entré mot gata är utrustad med porttelefon, i anslutning till entrén så finns postboxar. I trapphus är golv belagda med granitkeramik och har målade väggar. Bredvid lägenhetsdörrarna sitter en tidningshållare med namnskylt och en mekanisk ringklocka.

Gemensamma utrymmen

  • 1 st miljöstation
  • 1 st gemensamhetslokal
  • 4 st barnvagnsrum/rullstolsförråd/laddningsrum

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 78 st

Förvaltning: Riksbyggen

Bra läge vid Fyrisån och Tullgarnsparken

Vi är stolta över att vara med att förlänga en av Uppsalas finaste gator, Östra Ågatan, och omvandla ett före detta industriområde till ett levande kvarter med allt från stora till små bostadsrätter i Industristaden.

Östra Ågatan är ett före detta industriområde som nu förvandlas till ett levande kvarter med allt från stora till små bostadsrätter i Industristaden. Läget är strålande, precis intill Fyrisån och Tullgarnsparken. På några få minuters promenad eller cykeltur är du inne i Uppsala centrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen.

Kvarteret Åsikten Södra i Uppsala med sina nyaproducerade bostadsrätter sjuder av liv och rörelse – från morgon till kväll. Längst ner i huset planerar vi bland annat ett gym och ett café. På den grönskande innergården bygger vi en gemensamhetslokal med orangeri för odling, fester och gemenskap. Huset har ett fritt och ljust läge. På ena gaveln gör vi en öppning så att solen kan kika in till gården och du kan kika ut mot ån. Till huset finns det garage och gott om cykelparkeringar samt lådcyklar att låna. 

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, frånträda köpet och mycket mer. Vi finns även med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Vännerna flyttade in i nyproducerat direkt

Kathleen och Anna flyttade in direkt i var sin nyproducerad lägenhet i samma hus. Nu är de grannar!

Kathleens och Annas väg till egen bostad