Prissänkt!
Prissänkt!

Nybyggd 5:a vid Fyrisån

Inflyttningsklar bostadsrätt i Uppsala

En otrolig fin inflyttningsklar femma med hörnläge och en 29 kvadrat stor balkong och utsikt mot Fyrisån i Brf Åsikten Södra 1 i Uppsala.

Det här är en härlig stor gavelfemma med två fantastiska balkonger på totalt 40 kvadrat. Från lägenheten har man en underbar utsikt över Fyrisån. Bostadsrätten har en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och två fina badrum. Den andra balkongen sträcker sig längs tre av sovrummen och har utgång från master bedroom. Härifrån blickar man in mot föreningens trevliga innergård.I lägenhet 1501 kan du flytta in direkt.

Planlösning

Bostadsfakta

Avgift 5 006 kr/mån
Pris 6 295 000 kr
Rum 5 rum och kök
Area 118,5 kvm
Våning 5 av 7
Status Ledig
Räkna på din boendekostnad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för en privat visning.

Kontakt

Mårten Holm
Reg. Fastighetsmäklare

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Om bostaden

Internet och bredband

Lägenheterna är utrustade med en media central för telefon, data och digital-TV. Fastigheten ansluts med fiberkabel. I samtliga lägenheter erbjuds även uttag för telefon, data och digital-TV. Det ingår ett grundutbud i avgiften för lägenheten.

Uteplats och balkong

Uteplatserna är belagda med trall. Balkongerna och terrasserna är av prefabricerade betongelement.

Parkering och innergård

Garaget är en gemensamhetsanläggning som delas mellan de tre Riksbyggen föreningarna. I garaget finns även gemensam parkering för cyklar. På den gemensamma innergården finns det en lekplats att tillgå.

Entré och trapphus

Entré mot gata är utrustad med porttelefon, i anslutning till entrén så finns postboxar. I trapphus är golv belagda med granitkeramik och har målade väggar. Bredvid lägenhetsdörrarna sitter en tidningshållare med namnskylt och en mekanisk ringklocka.

Gemensamma utrymmen

  • 1  miljöstation
  • 1 gemensamhetslokal
  • 4 barnvagnsrum/rullstolsförråd/laddningsrum

Bostadsrättsföreningen

  • Antal lägenheter: 78
  • Förvaltning: Riksbyggen

Gemensamma utrymmen

  • 1  miljöstation
  • 1 gemensamhetslokal
  • 4 barnvagnsrum/rullstolsförråd/laddningsrum

Bostadsrättsföreningen

  • Antal lägenheter: 78
  • Förvaltning: Riksbyggen

Bra läge vid Fyrisån och Tullgarnsparken

Vi är stolta över att vara med att förlänga en av Uppsalas finaste gator, Östra Ågatan, och omvandla ett före detta industriområde till ett levande kvarter med allt från stora till små bostadsrätter i Industristaden. Kvarteret Åsikten Södra i Uppsala med sina nya bostadsrätter sjuder av liv och rörelse – från morgon till kväll. Längst ner i huset planerar vi bland annat ett gym och ett café. Och på den grönskande innergården bygger vi en gemensamhetslokal med orangeri för odling, fester och gemenskap.

Östra Ågatan är ett före detta industriområde som nu förvandlas till ett levande kvarter med allt från stora till små bostadsrätter i Industristaden. Läget är strålande, precis intill Fyrisån och Tullgarnsparken.

På några få minuters promenad eller cykeltur är du inne i Uppsala centrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Vännerna flyttade in i nyproducerat direkt

Kathleen och Anna flyttade in direkt i var sin nyproducerad lägenhet i samma hus. Nu är de grannar!

Kathleens och Annas väg till egen bostad