Prissänkt!
Prissänkt!

Rymligt högt upp i huset

Välkommen att flytta in direkt i en rymlig och ljus fyra i Uppsala högt upp i huset.

Ljus och rymlig 4:a i Uppsala

Högt upp i huset ligger denna mycket smart planerade fyra med balkong mot föreningens lugna och gröna innergård. I lägenheten har man två fina och rejäla badrum, ett stort vardagsrum med bra förvaring samt ett fullutrustat kök. Något som bör uppmärksammas lite extra med bostaden är det halva rummet som ligger bredvid det stora sovrummet. Här ger fönster från golv till tak möjligheten till ett kontor utöver det vanliga! Lediga garageplatser finns. Bredband och tv är inkluderat i månadsavgiften.

Bostadsfakta

Avgift 5 510 kr/mån
Pris 3 215 000 kr
Rum 4 rum och kök
Area 107,5 kvm
Våning 5 av 7
Status Ledig

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Mårten Holm
Reg. Fastighetsmäklare

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Om bostaden

Internet

Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för telefon, data och digital-TV. Fastigheten ansluts med fiberkabel. Uttag för telefon, data och digital-TV finns i samtliga boningsrum och kök. Grundutbud ingår i avgiften.

Balkong och uteplats

Balkong
Golv och tak i betong och väggar av puts. Pinnräcket är av metall samt att det finns en skärmvägg mot avgränsande balkong. På vissa balkonger förekommer delvis inglasning som avskärmning mot trafikbuller, enligt fasadritning. Det finns även belysningsarmatur och eluttag.

Uteplats
Golv av trätrall och fasad av puts. Räcke av trä mot gårdssidan, skärmvägg av trä mellan uteplatser. Belysningsarmatur och eluttag.

Gemensamma utrymmen

  • 1 soprum
  • 3 cykelrum
  • 3  barnvagnsrum/rullstolsförråd

Bostadsrättsföreningen

  • Antal lägenheter: 91
  • Förvaltare: Riksbyggen

Gemensamma utrymmen

  • 1 soprum
  • 3 cykelrum
  • 3  barnvagnsrum/rullstolsförråd

Bostadsrättsföreningen

  • Antal lägenheter: 91
  • Förvaltare: Riksbyggen

Nyproduktion centralt i Uppsala

Cykelavstånd till nya ResecentrumUppsala Konsert och Kongress samt stadskärnan med ett rikt utbud av kultur, shopping och mat. Väljer du istället bilen tar du hissen direkt ner i garaget och via Tycho Hedéns väg kommer du snabbt ut på E4:an – och cirka 45 minuter senare är du framme i Stockholm. Ska du ut i vida världen tar bilresan till Arlanda bara cirka 25 minuter.

Strax intill ditt nya hem grönskar upprustade Kapellgärdsparken med skateramp, gungor och lekvänliga ytor. Inom promenadavstånd finns affärshuset Kvarnen med service som apotek, systembolag, en välsorterad ICA-affär, torgcafé och restauranger. Vill du träna ligger Friskis & Svettis på promenadavstånd och med cykel tar du dig enkelt till både Fyrishov och Röbo med sköna motionsspår. Bussen stannar alldeles utanför dörren.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Vännerna flyttade in i nyproducerat direkt

Kathleen och Anna flyttade in direkt i var sin nyproducerad lägenhet i samma hus. Nu är de grannar!

Kathleens och Annas väg till egen bostad