Boka din visning!
Boka din visning!

Uppsalas mest färgstarka 2:a

Fast pris 2 400 000 kr

En 2:a på 69 kvadrat i Brf Aftonfalken har inretts av designerduon Grisanti & Cussen från Santiago i Chile. Välkommen att inspireras!

På Riksbyggen bygger vi hem för alla stilar och smaker. Det vill vi ska synas. Därför har vi bett internationella designers att sätta färg på en av våra inflyttningsklara lägenheter i Uppsala. Huset som ligger nära Kapellgärdsparken har modern arkitektur och spännande färgsättning av fasaden.

I Brf Aftonfalken finns 38 lediga lägenheter, allt från ettor på 55 kvadrat till fyror på 107 kvadrat. Lägenheter med ljus, rymd och balkong eller egen uteplats. Hissen går ända ner till garaget och här finns det förråd både för dina saker och din cykel. Om du inte cyklar ner till city, som ligger nära, kan du alltid ta bussen runt husknuten.

Kom och låt dig inspireras i vår visningslägenhet där Grisanti & Cussen blandar modern design med klassisk estetik. Arkitekterna Hugo Grisanti och Kana Cussen i Santiago Chile berättar historier med sin tidlösa inredning. Med humor och värme duckar de inte för att sticka ut, vare sig i färg, form eller som personer. 2015 blev de utnämnda till Chiles ”bästa inredningsarkitekter” av ED Magazine.

  • Färgsättningen finns inte som tillval hos Riksbyggen, utan är tänkt som inspiration för den som själv vill skapa sig ett färgstarkt hem.

Planlösning

Läs mer om Världens hem

Bostadsfakta

  • Pris 2 400 000 kr
  • Rum 2 rum & kök
  • Avgift 3 826 kr
  • Area 69,5 kvm
  • Våning 5 av 7
  • Status Ledig

Visningar

6 januari, kl 11:00-11:30

Välkommen till vår visningslägenhet på Råbyvägen 82 vån 4. Maila vår mäklare för en privatvisning.

Reg. Fastighetsmäklare
Mårten Holm

Se alla 9 bilder

Om bostaden

Internet

Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för telefon, data och digital-TV. Fastigheten ansluts med fiberkabel. Uttag för telefon, data och digital-TV finns i samtliga boningsrum och kök. Grundutbud ingår i avgiften.

Balkong/Uteplats

Balkong 
Golv: Betong. Väggar: Fasad: puts. Tak: Betong. Övrigt: Pinnräcke av metall. Belysnings armatur och eluttag. Skärmvägg mot angränsande balkong. På vissa balkonger förekommer delvis inglasning som avskärmning mot trafikbuller, enligt fasadritning.

Uteplats 
Golv: Trätrall. Väggar: Fasad, puts. Övrigt: Räcke av trä mot gårdssidan, skärmvägg av trä mellan uteplatser. Belysningsarmatur och eluttag

Gemensamma utrymmen

  • 1 st soprum
  • 3 st cykelrum
  • 3 st barnvagnsrum/rullstolsförråd

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 91 st
Förvaltare: Riksbyggen

Bra läge vid Kapellgärdsparken

Cykelavstånd till nya ResecentrumUppsala Konsert och Kongress samt stadskärnan med ett rikt utbud av kultur, shopping och mat. Väljer du istället bilen tar du hissen direkt ner i garaget. Via Tycho Hedéns väg kommer du snabbt ut på E4:an – och cirka 45 minuter senare är du framme i Stockholm. Ska du ut i vida världen tar bilresan till Arlanda bara cirka 25 minuter.

Strax intill ditt nya hem grönskar upprustade Kapellgärdsparken med skateramp, gungor och lekvänliga ytor. Inom promenadavstånd finns affärshuset Kvarnen med service som apotek, systembolag, en välsorterad ICA-affär, torgcafé och restauranger. Vill du träna ligger Friskis & Svettis på promenadavstånd och med cykel tar du dig enkelt till både Fyrishov och Röbo med sköna motionsspår. Bussen stannar alldeles utanför dörren.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Vännerna flyttade in i nyproducerat direkt

Kathleen och Anna flyttade in direkt i var sin nyproducerad lägenhet i samma hus. Nu är de grannar!

Kathleens och Annas väg till egen bostad