Stor nyproducerad 2:a

Fast pris 2 350 000 kr
Adress Råbyvägen 80, Uppsala
Våning 6 av 6
Avgift 4 083 kr
Area 75,0 kvm
Rum 2 rum & kök

Välkommen till den inflyttningsklara lägenheten 2603 i Brf Aftonfalken i Uppsala. Stor och ljus lägenhet högst upp i huset. Här har du plats för hela livet.

Nyproducerad lägenhet i Uppsala

Nu finns chansen att flytta in i en av Uppsalas största tvåor! Lägenheten är totalt på hela 75 kvadrat och erbjuder bland annat två balkonger och ett förråd/walk in closet i anslutning till det stora sovrummet. I lägenheten finns också ett smart planerat och trevligt kök, ett rymligt badrum med fullutrustad tvättdel samt ett mycket trevligt vardagsrum. Från Råbyvägen 80 är det bara en kortare promenad/cykeltur till centrum och man har även nära till E4:an vilket garanterar bra pendlingsmöjligheter mot Stockholm oavsett om man väljer tåg eller bil. Lediga garageplatser finns och tv samt bredband är inkluderat i avgiften. Här kan du flytta in direkt. Varmt välkommen!

Planlösning

Visningar

23 september, kl 16:30-17:30

Välkommen till vår visningslägenhet på Råbyvägen 78. Maila vår mäklare Mårten för en privatvisning.

Reg. Fastighetsmäklare
Mårten Holm

Se alla 26 bilder

Om bostaden

Internet

Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för telefon, data och digital-TV. Fastigheten ansluts med fiberkabel. Uttag för telefon, data och digital-TV finns i samtliga boningsrum och kök. Grundutbud ingår i avgiften.

Balkong/Uteplats

Balkong 
Golv: Betong. Väggar: Fasad, puts. Tak: Betong. Övrigt: Pinnräcke av metall. Belysnings armatur och eluttag. Skärmvägg mot angränsande balkong. På vissa balkonger förekommer delvis inglasning som avskärmning mot trafikbuller, enligt fasadritning.

Uteplats 
Golv: Trätrall. Väggar: Fasad, puts. Övrigt: Räcke av trä mot gårdssidan, skärmvägg av trä mellan uteplatser. Belysningsarmatur och eluttag

Gemensamma utrymmen

  • 1 st soprum
  • 3 st cykelrum
  • 3 st barnvagnsrum/rullstolsförråd

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 91 st

Förvaltare: Riksbyggen

Bra läge vid Fyrisån och Tullgarnsparken

Cykelavstånd till nyaResecentrumUppsala Konsert och Kongress samt stadskärnan med ett rikt utbud av kultur, shopping och mat. Väljer du istället bilen tar du hissen direkt ner i garaget och via Tycho Hedéns väg kommer du snabbt ut på E4:an – och cirka 45 minuter senare är du framme i Stockholm. Ska du ut i vida världen tar bilresan till Arlanda bara cirka 25 minuter.

Strax intill ditt nya hem grönskar upprustade Kapellgärdsparken med skateramp, gungor och lekvänliga ytor. Inom promenadavstånd finns affärshuset Kvarnen med service som apotek, systembolag, en välsorterad ICA-affär, torgcafé och restauranger. Vill du träna ligger Friskis & Svettis på promenadavstånd och med cykel tar du dig enkelt till både Fyrishov och Röbo med sköna motionsspår. Bussen stannar alldeles utanför dörren.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Pris och information

Riksbyggen ansvarar inte för att uppgifter som finns lagrade i databasen i alla delar är korrekta, fullständiga eller uppdaterade. Uppgifterna härrör från bostadsrättsföreningen och medlemmen i fråga och har inte kontrollerats av Riksbyggen om de inte givit anledning därtill. Riksbyggen intygar endast att lämnade uppgifter överensstämmer med erhållna uppgifter.