Boka privat visning
Boka privat visning

Högst upp i huset

Högst upp i huset med soldränkt balkong och terrass. Här bor du med vinkelkök öppet mot vardagsrum och mycket fönster vilket skapar ett fint ljus genom bostaden.

Inflyttningsklar lägenhet vid Fyrisån

Lägenheten erbjuder två balkonger varav den ena vetter mot innergården i söder och den andra mot Skyttelgatan. Bostaden har en gäst-WC och ett stort badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Här finns också gott om förvaringsmöjligheter och luftiga ytor. Med fönster och balkonger i två väderstreck skapas ett fint ljus i lägenheten och här har du samtidigt möjlighet att ta dig ut i solen när som under dygnets alla soltimmar tack vare de två härliga balkongerna.

Bostadsfakta

Avgift 3 765 kr/mån
Pris 4 900 000 kr
Rum 3 rum och kök
Area 84,5 kvm
Våning 7 av 7
Status Ledig
Räkna på din boendekostnad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för en privat visning.

Kontakt

Mårten Holm
Reg. Fastighetsmäklare

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Om bostaden

Kök

Köksinredning med grå köksluckor och bänkskiva av laminat Akazia och stänkskydd i vitt kakel. Diskbänk med två stora hoar. Induktionshäll, rostfri kyl och rostfri frys alt. kombinerad rostfri kyl/frys och inbyggnadsugn i höskåp, allt från Bosch. Spisfläkt i formen hängande kåpa, Bosch alt. Casamja. Väggarna och taket är vitmålat och golvet är i 3-stav mattlackad med slät sockellist av trä och vitmålad furulist. Fönsterbänk i kalksten.

Bad

Helkaklat med vitt blankt kakel och svart klinker med elektrisk komfortvärme i golvet med termostat. Kommod med två lådor i Antracitgrå och kommod med lucka i WC/Dusch samt väggskåp från Vedum i Antracitgrå med laminatbänkskiva i Black Brazil. Spegel med belysning, välvd duschvägg i klarglas. Golvstående WC-stol Nautic. Handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare alt. kombimaskin, från Bosch.

Parkering

Till huset finns det garage och gott om cykelparkeringar samt lådcyklar att låna.

Rum

Vägg och tak i vit målning. Golv i 3-stav mattlackad med slät sockellist av trä, vitmålad furulist. Fönsterbänk i kalksten. Skjutdörrar med stålprofiler i aluminium och dörrar i vit folie. Inredning klädstång och hylla samt linnebackar.

Internet

Lägenheterna är utrustade med en media central för telefon, data och digital-TV. Fastigheten ansluts med fiberkabel. Uttag för telefon, data och digital-TV finns i samtliga lägenheter. Grundutbud ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen

 • 1 miljöstation
 • 1 gemensamhetslokal
 • 4 barnvagnsrum/rullstolsförråd/laddningsrum
 • cykelrum inom gemensamt garage

Bostadsrättsföreningen

 • Antal lägenheter: 83
 • Våningar: 7
 • Förvaltning: Riksbyggen

Gemensamma utrymmen

 • 1 miljöstation
 • 1 gemensamhetslokal
 • 4 barnvagnsrum/rullstolsförråd/laddningsrum
 • cykelrum inom gemensamt garage

Bostadsrättsföreningen

 • Antal lägenheter: 83
 • Våningar: 7
 • Förvaltning: Riksbyggen

Bostadsrätter på ett av Uppsalas bästa lägen

Nya bostadsrätter växer fram på en av Uppsalas finaste gator, Östra Ågatan, som omvandlas från ett före detta industriområde till ett levande kvarter i Industristaden. Läget är strålande, precis intill Fyrisån och Tullgarnsparken. Här bor du i ett lugnt kvarter nära centrala Uppsala. På några få minuters promenad eller cykeltur är du inne i Uppsala centrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Vännerna flyttade in i nyproducerat direkt

Kathleen och Anna flyttade in direkt i var sin nyproducerad lägenhet i samma hus. Nu är de grannar!

Kathleens och Annas väg till egen bostad