Stora visnings-helgen 31/8-1/9

Välplanerad 2:a med högt och fint läge

Fast pris 1 995 000 kr
Adress Nibblevägen 8C, Jakobsberg
Våning 4 av 6
Avgift 2 691 kr
Area 55,0 kvm
Rum 2 rum & kök

Bostadsrätten 2406 i Brf Brandstationen i Jakobsberg är en tvåa med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här bor du centralt med närhet till butiker, restauranger och kommunikationer in till Stockholm City.

Inflyttningsklar lägenhet i Jakobsberg

Tillfälle att köpa en välplanerad och nyproducerad tvåa med högt och fint läge. Här har du en balkong via din egna del av loftgången med rofyllt läge mot innergården. Hemtrevlig bostad med bra planlösning och effektiva ytor. Genomgående ljusa väggar och generös takhöjd. Ett stenkast till Jakobsbergs centrum med ett brett utbud av både butiker och i närområdet finns natursköna områden samt goda kommunikationer in till centrala Stockholm via pendeltåg. Lägenheten är belägen i Riksbyggens nybyggda Brf Brandstationen i Jakobsberg. Här är det möjligt att flytta in direkt.

Planlösning

Visningar

31 augusti, kl 12:00-14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Nibblevägen 8 B, Järfälla

Mäklare , Svensk Nyproduktion
Maria Hägglund

Se alla 16 bilder

om bostaden

Internet och bredband

Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för telefon, data och digital-TV. Fastigheten ansluts med fiberkabel. Data uttag för telefon, data och TV finns i samtliga rum och kök. Bredband 100/100 Mbit/s, telefoni Bas och digitalt startutbud med digitalbox via Com Hem ingår i månadsavgiften.

Balkong

Bra utformade balkonger med balkongräcke i aluminium. Här finns elarmatur och eluttag. Uteplatserna är belagda med betongplattor alternativt trall. Målad balkongundersida som tak.

Parkering

I föreningen finns underliggande garage med 60 platser varav fem är elplatser med laddare, fyra är handikapparkering för rörelsehindrade och en MC-plats.

Dokument och faktablad

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 111 st

Förvaltning: Riksbyggen

Vatten och natur nära din nya bostad

Utmärkande för Järfälla är närheten till Mälaren och dess vackra insjömiljöer. Här finns flera badplatser och båtklubbar för den båtintresserade. I de närliggande naturområdena Görväln och Hummelmora ges möjlighet till natursköna promenader i det gröna. Här finns en lång strandlinje med flera utsiktsplatser där du kan njuta av de vackra och skiftande miljöerna. Längst upp i norra Järfälla finns ytterligare ett omtyckt friluftsområde - Ängsjö. Här finns möjlighet att aktivera sig året runt med motionsspår, naturspår, badplatser, grillplatser samt en äventyrsstig för barn. Under sommaren kan man bada och paddla kanot.

Service i närområdet

De nybyggda lägenheterna ligger strax intill Jakobsberg Centrum ett köpcentrum med över 100 butiker, restauranger och annan service. Här finns bland annat mataffärer, restauranger, systembolag, biograf, caféer, frisörer, optiker, banker, bibliotek, apotek, sjukhus och folktandvård. För ännu mer shopping finns Stockholm quality outlet en kort biltur bort.

Bra kommunikationer till Jakobsberg

Med pendeln når du Stockholms central på cirka 20 minuter. Stationen ligger bara några minuters promenad från Jakobsbergs Centrum. I närområdet finns även flera bussar med direkttrafik till Kista och Sollentuna. Med bil tar du snabbt ut på E18. Järfälla kommun erbjuder många möjligheter till ett aktivt idrotts- och friluftsliv. Jakobsbergs simhall har flera bassänger, gym, bubbelpool, kallbassäng, bastu, SPA och en solterrass.  Strax väster om Görvälns Slott finns Brukets skidbacke. I närområdet finns Viksjö Golfklubb, som består av en 18-hålsbana och en 9-hålsbana. Välkommen till en bekvämare verklighet.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Pris och information

Riksbyggen ansvarar inte för att uppgifter som finns lagrade i databasen i alla delar är korrekta, fullständiga eller uppdaterade. Uppgifterna härrör från bostadsrättsföreningen och medlemmen i fråga och har inte kontrollerats av Riksbyggen om de inte givit anledning därtill. Riksbyggen intygar endast att lämnade uppgifter överensstämmer med erhållna uppgifter.