Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Nyproducerad 3:a i Beckomberga

Fast pris 5 850 000 kr
Adress Beckomberga Allé 15 Beckomberga, Stockholm
Avgift 4 168 kr

Bostadsrätten 0451 i Brf Vingården i Stockholm Bromma har en fantastisk terrass på cirka 90 kvadrat tillhörande lägenheten med gott om utrymme för både privata och sociala ytor.

Nybyggd lägenhet i Bromma

Ljus och modern trea med öppen, social planlösning mellan kök och vardagsrum. En nyproducerad lägenhet med fantastisk terrass som är större än lägenheten. Bostaden har gott om garderobsförvaring samt en klädkammare för ytterligare förvaring. Köket har full maskinell utrustning och badrummet är bekvämt med torktumlare och tvättmaskin.

Bostäderna i området ligger idylliskt med vackra gröna alléer och parker. I området idag finns redan förskolor och grundskolor. Vi har även tänkt på dig som har bil och bygger ett rymligt garage med plats för en bil per lägenhet i området. Beckomberga utvecklas med en tillvaro för att leva och bo, välkommen att följa med på resan.

Visningar

Inga planerade visningar.

Mäklare Svensk Nyproduktion
Maria Hägglund

Se alla 29 bilder

Om området

I Bromma ligger Beckomberga med sin närhet till vackra grönområden så som Naturreservatet Kyrksjölöten och Judarn. Med gång och cykelavstånd kan du ta dig till Mälaren för ett dopp vid Kanaanbadet. Med buss tar du dig enkelt till Brommaplan, Spånga station och Vällingby centrum där du kan ta dig vidare till Stockholm central med tunnelbana eller pendeltåg. 

Närhet till nya Bromma center samt fullservice i Vällingby Centrum gör detta till ett idealiskt boende. Tunnelbanestationerna Råcksta och Islandstorget ligger ungefär 1500 meters promenadväg från Beckomberga.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i en bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Pris och information

Riksbyggen ansvarar inte för att uppgifter som finns lagrade i databasen i alla delar är korrekta, fullständiga eller uppdaterade. Uppgifterna härrör från bostadsrättsföreningen och medlemmen i fråga och har inte kontrollerats av Riksbyggen om de inte givit anledning därtill. Riksbyggen intygar endast att lämnade uppgifter överensstämmer med erhållna uppgifter.