Luftig 1:a med balkong

Fast pris 2 060 000 kr

Lägenhet 4401 i Brf Steget i Tyresö är en luftig 1:a som är utmärkt för dig som köper din första lägenhet. Med enkla medel kan du avskilja sovplatsen genom att sätta upp en enkel vägg. Lägenheten är klar för inflyttning omgående!

Inflyttningsklar lägenhet

Välkommen till en luftig 1:a på femte våningen i Brf Steget. Här kan du flytta in där ingen annan bott före dig. Lägenheten har genomgående fina materialval med köksluckor från Vedum, integrerad diskmaskin och inbyggnadsugn med micro, helkaklat, rymligt badrum och fönsterbänkar i natursten. Från vardagsrummet når du din egen balkong där du kan njuta av kaffet i morgonsolen.

Planlösning

Bostadsfakta

  • Pris 2 060 000 kr
  • Rum 1 rum & kök
  • Avgift 2 457 kr
  • Area 36,0 kvm
  • Våning 5 av 6
  • Status Ledig

Visningar

Inga planerade visningar.

Reg. Fastighetsmäklare
Janne Viinikka

Se alla 13 bilder

Om bostaden

Internet

TV/tele/data fördelas i lägenheten med en multimediacentral som fördelar till uttagen i varje rum. Bad, hall, förråd och kök har inget uttag. Det finns också trådlöst wifi.

Balkonger

Tak: Målad balkongundersida som tak. Övrigt: Räcke av pinnar i aluminium alternativt glasade balkongräcken med eventuell glasskärm, båda med aluminium profil enligt ritning. Elarmatur och eluttag på vägg.

Bostadsrättsföreningen Steget är belägen precis intill Tyresö centrum med butiker, restauranger och biograf samt i närhet till kommunikationer. Tyresö kommuns vision är att utvecklas till den mest attraktiva kommunen i Stockholmsregionen med 3 000 nya bostäder till år 2021.

Våra planer är att bli en långsiktig aktör i området och vara med att omvandla Norra Tyresö Centrum till en attraktiv stadsdel, i och mellan husen.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta