Ljus och luftig 1:a

Fast pris 2 160 000 kr
Adress Vårflodsgatan, Tyresö
Våning 6 av 6
Avgift 2 457 kr
Area 36,0 kvm
Rum 1 rum & kök

Lägenhet 2501 i Brf Steget i Tyresö är en ljus och luftig 1:a som är utmärkt för dig som köper din första lägenhet. Med enkla medel kan du avskilja sovplatsen genom att sätta upp en enkel vägg. Här kan du flytta in direkt.

Inflyttningsklar lägenhet i Tyresö

En luftig 1:a högst upp i Brf Steget. Här kan du flytta in där ingen annan bott före dig. Den inflyttningsklara lägenheten har genomgående fina materialval med köksluckor från Vedum, integrerad diskmaskin och inbyggnadsugn med micro, helkaklat, rymligt badrum och fönsterbänkar i natursten. Från vardagsrummet når du din egen balkong där du kan njuta av solen i bästa söderläge.

Planlösning

Visningar

24 oktober, kl 18:15-18:45

Visning av våra lediga lägenheter i Brf Steget. Visningslägenhet på Vårflodsgatan 17, Tyresö

Reg. Fastighetsmäklare
Janne Viinikka

Se alla 15 bilder

Om bostaden

Internet

TV/tele/data fördelas i lägenheten med en multimediacentral som fördelar till uttagen i varje rum. Bad, hall, förråd och kök har inget uttag. Det finns också trådlöst wifi.

Balkonger

Tak: Målad balkongundersida som tak. Övrigt: Räcke av pinnar i aluminium alternativt glasade balkongräcken med eventuell glasskärm, båda med aluminium profil enligt ritning. Elarmatur och eluttag på vägg.

Bostadsrättsföreningen Steget är belägen precis intill Tyresö centrum med butiker, restauranger och biograf samt i närhet till kommunikationer. Tyresö kommuns vision är att utvecklas till den mest attraktiva kommunen i Stockholmsregionen med 3 000 nya bostäder till år 2021.

Våra planer är att bli en långsiktig aktör i området och vara med att omvandla Norra Tyresö Centrum till en attraktiv stadsdel, i och mellan husen.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, frånträda köpet och mycket mer. Vi finns även med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till