1:a som kan bli 2:a

Fast pris 2 395 000 kr

Lägenhet 2402 i Brf Steget i Tyresö är rymlig 1:a på 49 kvadrat som du med enkla medel kan göra om till en välplanerad 2:a om du vill det. Lägenheten är klar för inflyttning omgående!

Inflyttningsklar lägenhet i Tyresö

Välkommen till en rymlig inflyttningsklar 1:a på femte våningen i Brf Steget. Här kan du flytta in där ingen annan bott före dig. Lägenheten har genomgående fina materialval med köksluckor från Vedum, integrerad diskmaskin och inbyggnadsugn med micro, helkaklat badrum och fönsterbänkar i natursten. Från vardagsrummet når du din egen balkong där du kan njuta av frukosten i morgonsolen. Genom att sätta upp en förinritad vägg kan du enkelt göra om denna lägenhet till en välplanerad 2:a.

Planlösning

Bostadsfakta

  • Pris 2 395 000 kr
  • Rum 1 rum & kök
  • Avgift 2 783 kr
  • Area 49,0 kvm
  • Våning 5 av 6
  • Status Reserverad

Visningar

Inga planerade visningar.

Reg. Fastighetsmäklare
Janne Viinikka

Se alla 14 bilder

Om bostaden

Internet

TV/tele/data fördelas i lägenheten med en multimediacentral som fördelar till uttagen i varje rum. Bad, hall, förråd och kök har inget uttag. Det finns också trådlöst wifi.

Balkonger

Tak: Målad balkongundersida som tak. Övrigt: Räcke av pinnar i aluminium alternativt glasade balkongräcken med eventuell glasskärm, båda med aluminium profil enligt ritning. Elarmatur och eluttag på vägg.

Bostadsrättsföreningen Steget är belägen precis intill Tyresö centrum med butiker, restauranger och biograf samt i närhet till kommunikationer. Tyresö kommuns vision är att utvecklas till den mest attraktiva kommunen i Stockholmsregionen med 3 000 nya bostäder till år 2021.

Våra planer är att bli en långsiktig aktör i området och vara med att omvandla Norra Tyresö Centrum till en attraktiv stadsdel, i och mellan husen.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta