Boka privat visning
Boka privat visning

Näst högst upp med utsikt

Välkommen till en ljus och fräsch lägenhet med stor balkong och fina materialval. Här kan du flytta in när det passar dig!

Inflyttningsklart och nyproducerat

Denna 1:a kan ses som en mini-2:a med avskilt sovrum i alkov. Vardagsrum och kök har öppen planlösning med utgång till en balkong med kvällssol.

Materialvalen är fina med vitmålade väggar, genomgående parkettgolv i mattlackad ek och varmgrå köksluckor. Badrummet är helkaklat och har kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Inflyttningsklar - tillträde enligt överenskommelse!

Bostadsfakta

Avgift 2 008 kr/mån
Pris 1 995 000 kr
Rum 1 rum och kök
Area 40 kvm
Våning 6 av 7
Status Reserverad
Räkna på din boendekostnad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Tisdag 3 november 17:00-17:30

Visning av Brf Framsidan. Nynäsvägen 88, Handen. Obs! Föranmälan till mäklare krävs!

Kontakt

Maria Hägglund
Reg. Fastighetsmäklare

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Närhet till det mesta

Vill du flytta till en bostadsrätt i Haninge och hellre tänka nytt än att flyta med strömmen när du köper bostad? Hellre bygga högt än att ligga lågt. Hellre sticka ut än att låta bli. Så tänker vi när vi omvandlar Handenterminalen till nya, kaxiga Haningeterrassen. Här i Handen ser vi på livet och staden från nya synvinklar.

Området växer fram från en asfalterad bussterminal till en levande stadsdel med 600 nya bostäder, butiker, caféer, restauranger, en stor mataffär och ett specialistsjukhus med vårdcentral. En trappa ned byggs en ny, modern bussterminal. Här bor du nära pendeltågsstationen som ligger bara en gångbro bort.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält