Boka privat visning
Boka privat visning

Ljust, fräscht och välplanerat

Välkommen till en nyproducerad lägenhet med ljusa och fräscha materialval. Här kan du flytta in när det passar dig!

Inflyttningsklart

Denna välplanerade 1:a med sovalkov hittar du på femte våningen. Öppen planlösning i kök/vardagsrum och med avskild sovplats. Rymlig balkong med kvällssol.

Materialvalen är fina med vitmålade väggar, mattlackad ekparkett och varmgrå köksluckor. Badrummet är helkaklat och har kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Inflyttningsklar - tillträde enligt överenskommelse!

Bostadsfakta

Avgift 1 837 kr/mån
Pris 1 775 000 kr
Rum 1 rum och kök
Area 33 kvm
Våning 5 av 7
Status Reserverad
Räkna på din boendekostnad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Tisdag 3 november 17:00-17:30

Visning av Brf Framsidan. Nynäsvägen 88, Handen. Obs! Föranmälan till mäklare krävs!

Kontakt

Maria Hägglund
Reg. Fastighetsmäklare

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Närhet till det mesta

Vill du flytta till en bostadsrätt i Haninge och hellre tänka nytt än att flyta med strömmen när du köper bostad? Hellre bygga högt än att ligga lågt. Hellre sticka ut än att låta bli. Så tänker vi när vi omvandlar Handenterminalen till nya, kaxiga Haningeterrassen. Här i Handen ser vi på livet och staden från nya synvinklar.

Området växer fram från en asfalterad bussterminal till en levande stadsdel med 600 nya bostäder, butiker, caféer, restauranger, en stor mataffär och ett specialistsjukhus med vårdcentral. En trappa ned byggs en ny, modern bussterminal. Här bor du nära pendeltågsstationen som ligger bara en gångbro bort.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält