Såld
Såld

Etta med sovalkov

Välkommen till en bra planerad inflyttningsklar 1:a med vinkelkök och stor balkong i västerläge.

Inflyttningsklart med balkong i väst

Njut av en avskild sovplats och få kök och vardagsrum i öppen planlösning i denna trevliga 1:a på 36 kvm. Lägenheten ligger på våning 5 av 7. Balkongen i västerläge ger dig härlig kvällssol. Fina materialval med mattlackad ekparkett, vitmålade väggar och vita köksluckor. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Inflyttningsklar - tillträde enligt ök!

Bostadsfakta

Avgift 1 910 kr/mån
Pris 1 920 000 kr
Rum 1 rum och kök
Area 36 kvm
Våning 5 av 7
Status Såld
Räkna på din boendekostnad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Tisdag 3 november 17:00-17:30

Visning av Brf Framsidan. Nynäsvägen 88, Handen. Obs! Föranmälan till mäklare krävs!

Kontakt

Maria Hägglund
Reg. Fastighetsmäklare

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Närhet till det mesta

Vill du flytta till en bostadsrätt i Haninge och hellre tänka nytt än att flyta med strömmen när du köper bostad? Hellre bygga högt än att ligga lågt. Hellre sticka ut än att låta bli. Så tänker vi när vi omvandlar Handenterminalen till nya, kaxiga Haningeterrassen. Här i Handen ser vi på livet och staden från nya synvinklar.

Området växer fram från en asfalterad bussterminal till en levande stadsdel med 600 nya bostäder, butiker, caféer, restauranger, en stor mataffär och ett specialistsjukhus med vårdcentral. En trappa ned byggs en ny, modern bussterminal. Här bor du nära pendeltågsstationen som ligger bara en gångbro bort.