Boka privat visning
Boka privat visning

Yteffektiv 2:a på Haningeterrassen

Välkommen till en yteffektiv inflyttningsklar 2:a med rymligt sovrum, stort och härligt kök och vardagsrum och en stor balkong med kvällssol. Här kan du flytta in direkt!

Inflyttningsklar tvåa

Här har du möjlighet att anpassa ditt boende efter dina behov. Ett mindre förråd inne i lägenheten kan göras om för att användas som barn- eller arbetsrum och du har förvandlat lägenheten till en smart planerad trea. Väggarna är vitmålade och golvet består av mattlackad ekparkett. Badrummet är helkaklat och har kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Bostadsfakta

Avgift 2 796 kr/mån
Pris 2 605 000 kr
Rum 2 rum och kök
Area 65 kvm
Våning 3 av 7
Status Reserverad
Räkna på din boendekostnad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Maria Hägglund
Reg. Fastighetsmäklare

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Närhet till det mesta

Vill du flytta till en bostadsrätt i Haninge och hellre tänka nytt än att flyta med strömmen när du köper bostad? Hellre bygga högt än att ligga lågt. Hellre sticka ut än att låta bli. Så tänker vi när vi omvandlar Handenterminalen till nya, kaxiga Haningeterrassen. Här i Handen ser vi på livet och staden från nya synvinklar.

Området växer fram från en asfalterad bussterminal till en levande stadsdel med 600 nya bostäder, butiker, caféer, restauranger, en stor mataffär och ett specialistsjukhus med vårdcentral. En trappa ned byggs en ny, modern bussterminal. Här bor du nära pendeltågsstationen som ligger bara en gångbro bort.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält