Boka privat visning
Boka privat visning

Ytsmart med möjlighet till extra rum

Välkommen till en bra planerad inflyttningsklar tvåa med rymlig balkong.

Inflyttningsklar tvåa med balkong

Här hittar du en smart planerad tvåa på andra våningen av sju. 52,5 fördelar sig på ett rymligt sovrum med ingång till förråd/klädkammare som med fördel kan användas som ett mindre kontor eller extrarum. Kök och vardagsrum har öppen planlösning och därifrån når du den rymliga balkongen som har kvällssol. Materialvalen är genomgående höga med vitmålade väggar, gråa köksluckor, golv i mattlackad ekparkett och helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Bostadsfakta

Avgift 2 478 kr/mån
Pris 2 255 000 kr
Rum 2 rum och kök
Area 52,5 kvm
Våning 2 av 7
Status Reserverad
Räkna på din boendekostnad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Maria Hägglund
Reg. Fastighetsmäklare

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Närhet till det mesta

Vill du flytta till en bostadsrätt i Haninge och hellre tänka nytt än att flyta med strömmen när du köper bostad? Hellre bygga högt än att ligga lågt. Hellre sticka ut än att låta bli. Så tänker vi när vi omvandlar Handenterminalen till nya, kaxiga Haningeterrassen. Här i Handen ser vi på livet och staden från nya synvinklar.

Området växer fram från en asfalterad bussterminal till en levande stadsdel med 600 nya bostäder, butiker, caféer, restauranger, en stor mataffär och ett specialistsjukhus med vårdcentral. En trappa ned byggs en ny, modern bussterminal. Här bor du nära pendeltågsstationen som ligger bara en gångbro bort.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält