Boka privat visning
Boka privat visning

Optimalt planerad 1:a

Välkommen till en optimalt planerad inflyttningsklara 1:a som rymmer både kök/vardagsrum, arbetsplats, en sovrumsdel och ett stort, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Här får du verkligen mycket yta för pengarna. Standarden på inredningsvalen är höga med vitmålade väggar, parkettgolv i mattlackad ek och en platsbyggd spaljé som gör din sängplats snyggt avskild. Förutom den smarta planlösningen når du från vardagsrummet ut till en stor balkong i bästa västerläge där du kan njuta av kvällssolen!

Bostadsfakta

Avgift 1 859 kr/mån
Pris 1 760 000 kr
Rum 1 rum och kök
Area 35 kvm
Våning 2 av 7
Status Reserverad
Räkna på din boendekostnad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Tisdag 3 november 17:00-17:30

Visning av Brf Framsidan. Nynäsvägen 88, Handen. Obs! Föranmälan till mäklare krävs!

Kontakt

Maria Hägglund
Reg. Fastighetsmäklare

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Närhet till det mesta

Vill du flytta till en bostadsrätt i Haninge och hellre tänka nytt än att flyta med strömmen när du köper bostad? Hellre bygga högt än att ligga lågt. Hellre sticka ut än att låta bli. Så tänker vi när vi omvandlar Handenterminalen till nya, kaxiga Haningeterrassen. Här i Handen ser vi på livet och staden från nya synvinklar.

Området växer fram från en asfalterad bussterminal till en levande stadsdel med 600 nya bostäder, butiker, caféer, restauranger, en stor mataffär och ett specialistsjukhus med vårdcentral. En trappa ned byggs en ny, modern bussterminal. Här bor du nära pendeltågsstationen som ligger bara en gångbro bort.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält