Boka privat visning
Boka privat visning

Välplanerad 2:a i Haninge

Välkommen till en inflyttningsklar tvåa med balkong med kvällssol och stort och rymligt kök och vardagsrum. Här finns också möjlighet att sätta upp en vägg för att få ett till rum. Här kan du flytta in direkt!

Inflyttningsklar tvåa

I denna välplanerade tvåa fördelar sig 65 kvm på ett rymligt sovrum, stort vardagsrum och kök i öppen planlösning och ett väl tilltaget badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Balkongen i västerläge gör att här kan du spendera många sköna timmar i kvällssolen. Ett mindre förråd med ingång från hallen kan med fördel göras om till arbets- eller gästrum. Behöver du ytterligare rum finns den möjligheten genom att sätta upp en enkel vägg enligt ritning och skapa en mycket liten 4:a.

Bostadsfakta

Avgift 2 796 kr/mån
Pris 2 595 000 kr
Rum 2 rum och kök
Area 65 kvm
Våning 2 av 7
Status Såld
Räkna på din boendekostnad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Maria Hägglund
Reg. Fastighetsmäklare

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Närhet till det mesta

Vill du flytta till en bostadsrätt i Haninge och hellre tänka nytt än att flyta med strömmen när du köper bostad? Hellre bygga högt än att ligga lågt. Hellre sticka ut än att låta bli. Så tänker vi när vi omvandlar Handenterminalen till nya, kaxiga Haningeterrassen. Här i Handen ser vi på livet och staden från nya synvinklar.

Området växer fram från en asfalterad bussterminal till en levande stadsdel med 600 nya bostäder, butiker, caféer, restauranger, en stor mataffär och ett specialistsjukhus med vårdcentral. En trappa ned byggs en ny, modern bussterminal. Här bor du nära pendeltågsstationen som ligger bara en gångbro bort.