Såld
Såld

Kvadratsmart 2:a ett stenkast från pendeln

Välkommen till den här inflyttningsklara tvåan med rymlig uteplats. Här bor du centralt ett stenkast från pendeltågsstationen.

Inflyttningsklar tvåa

Ett stenkast från pendeltågstationen i Handen ligger denna inflyttningsklara 2:a på 52,5 kvm. Lägenheten har genomgående fina materialval med vitpigmenterad ekparkett, duschvägg i frostat glas och betonggråa köksluckor. Väggarna är vitmålade. På den rymliga uteplatsen kan du njuta av kvällssolen. I denna lägenhet finns tillval gjorda och ingår utan extra kostnad. Omgående inflyttning eller enligt överenskommelse.

Bostadsfakta

Avgift 2 385 kr/mån
Pris 2 475 000 kr
Rum 2 rum och kök
Area 52,5 kvm
Våning 1 av 7
Status Såld
Räkna på din boendekostnad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Tisdag 3 november 17:00-17:30

Visning av Brf Framsidan. Nynäsvägen 88, Handen. Obs! Föranmälan till mäklare krävs!

Kontakt

Maria Hägglund
Reg. Fastighetsmäklare

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Närhet till det mesta

Vill du flytta till en bostadsrätt i Haninge och hellre tänka nytt än att flyta med strömmen när du köper bostad? Hellre bygga högt än att ligga lågt. Hellre sticka ut än att låta bli. Så tänker vi när vi omvandlar Handenterminalen till nya, kaxiga Haningeterrassen. Här i Handen ser vi på livet och staden från nya synvinklar.

Området växer fram från en asfalterad bussterminal till en levande stadsdel med 600 nya bostäder, butiker, caféer, restauranger, en stor mataffär och ett specialistsjukhus med vårdcentral. En trappa ned byggs en ny, modern bussterminal. Här bor du nära pendeltågsstationen som ligger bara en gångbro bort.