Boka privat visning
Boka privat visning

1:a med platsbyggd alkov

Välkommen till en inflyttningsklar etta med stor balkong.

Inflyttningsklar etta

Denna smart planerade lägenhet på tredje våningen av sju har allt man kan önska sig. Vardagsrum och kök i öppen planlösning och en stor balkong med kvällssol. Dessutom ett rymligt, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. En platsbyggd spaljé gör sovplatsen avskild och skapar dessutom extra arbetsyta.

Materialvalen är genomtänkta med vitmålade väggar, varmgrå köksluckor och parkettgolv i mattlackad ek.

Bostadsfakta

Avgift 1 859 kr/mån
Pris 1 810 000 kr
Rum 1 rum och kök
Area 35 kvm
Våning 3 av 7
Status Reserverad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Söndag 30 augusti 15:00-15:30

Visning av Brf Framsidan. Nynäsvägen 88, Handen. Obs! Föranmälan till mäklare krävs!

Kontakt

Maria Hägglund
Reg. Fastighetsmäklare

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Närhet till det mesta

Vill du flytta till en bostadsrätt i Haninge och hellre tänka nytt än att flyta med strömmen när du köper bostad? Hellre bygga högt än att ligga lågt. Hellre sticka ut än att låta bli. Så tänker vi när vi omvandlar Handenterminalen till nya, kaxiga Haningeterrassen. Här i Handen ser vi på livet och staden från nya synvinklar.

Området växer fram från en asfalterad bussterminal till en levande stadsdel med 600 nya bostäder, butiker, caféer, restauranger, en stor mataffär och ett specialistsjukhus med vårdcentral. En trappa ned byggs en ny, modern bussterminal. Här bor du nära pendeltågsstationen som ligger bara en gångbro bort.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält