Boka din visning!
Boka din visning!

Personlig 2:a i Haninge

En 2:a på 65 kvadrat i Brf Framsidan har inretts av designern och scenografen Nathalie Harb från Beirut, Libanon. Välkommen att inspireras!

På Riksbyggen bygger vi hem för alla stilar och smaker. Det vill vi ska synas. Därför har vi bett en internationell designer att sätta färg på en av våra inflyttningsklara lägenheter i Haningeterrassen. Den nya livliga stadsdelen med butiker, caféer och restauranger ligger bara tio minuters promenad från Rudansjön och härliga skogsområden. Haninge Centrum, kommunikationer och mataffär finns alldeles runt hörnet.

Här finns inflyttningsklara ettor och tvåor i många olika storlekar - allt från 29,5 kvadrat upp till 70 kvadrat. Köper du en lägenhet här får du tillgång till en rad bekvämligheter som övernattningslägenhet, gemensamhetslokal, cykel- och bilpool. Inflyttning redan från december 2019.

Inredaren, konstnären och scenografen Nathalie Harb föddes i Libanon, men har idag världen som scen och växlar mellan sina hem i London och Beirut. 2018 representerade hon Libanon på London Design Biennal med sin installation The Silent Room. I Brf Framsidan har hon skapat en dynamisk lägenhet med hjälp av kulörer och mönster som höjer eller sänker energinivån beroende på rum.

Libanon är en spännande smältdegel av olika kulturer där mellanöstern, Medelhavet och Europa möts och man pratar många språk, vilket avspeglas i Nathalie Harbs inredning. För henne skapas hemmet av personliga föremål som berättar en historia. Hennes val av färgstarka tapetmönster passar bra tillsammans med lägenhetens ljusa rum.

  • Färgsättningen finns inte som tillval hos Riksbyggen, utan är tänkt som inspiration för den som själv vill skapa sig ett färgstarkt hem.

Planlösning

Läs mer om Världens hem


Visningar

21 november, kl 17:00-17:30

Se våra nya visningslägenheter på Nynäsvägen 88. Följ skyltning!

REG. FASTIGHETSMÄKLARE
Janne Viinikka

Se alla 7 bilder

Närhet till det mesta

Vill du flytta till en bostadsrätt i Haninge och hellre tänka nytt än att flyta med strömmen när du köper bostad? Hellre bygga högt än att ligga lågt. Hellre sticka ut än att låta bli. Så tänker vi när vi omvandlar Handenterminalen till nya, kaxiga Haningeterrassen. Här i Handen ser vi på livet och staden från nya synvinklar.

Området växer fram från en asfalterad bussterminal till en levande stadsdel med 600 nya bostäder, butiker, caféer, restauranger, en stor mataffär och ett specialistsjukhus med vårdcentral. En trappa ned byggs en ny, modern bussterminal. Här bor du nära pendeltågsstationen som ligger bara en gångbro bort.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta