Boka privat visning
Boka privat visning

Trivsam gaveltvåa med ett fritt läge

Fast pris 2 725 000 kr

Inflyttningsklar tvåa

Trivsam och välplanerad gaveltvåa på fjärde våningen. Vardagsrum och ett integrerat ljust kök från Marbodal skapar rymd och ett fint helhetsintryck. Helkaklat badrum med dusch, kommod och kombimaskin. Rymlig klädkammare med förråd i bostaden.
Njut av kvällssolen uppe på föreningens gemensamma takterrass. Du har butiker och all tänkbar service på krypavstånd men vill du ändå åka in till stan stannar bussen precis utanför huset.

Bostadsfakta

Avgift 2 552 kr/mån
Pris 2 725 000 kr
Rum 2 rum och kök
Area 55 kvm
Våning 5 av 7
Status Ledig
Räkna på din boendekostnad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Boka privat visning

Boka privat visning med mäklaren

Visningslägenheten i Brf Cykelverkstaden finns på Sadelgatan 9 i Täby Park. 

Vägbeskrivning: Sväng in från Bergtorpsvägen in på Galoppsvängen och följ sedan Riksbyggens skyltning. Det finns en grusad plan för parkering för bil.

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

En helt ny stadsdel tar plats

Stockholms tidigare galoppfält omvandlas till en helt ny stadsdel med namnet Täby Park. Det blir ett karaktärsfullt och socialt hållbart område med parker, storstadskvarter, arbetsplatser och nya bostäder med plats för tusentals människor.

Som aktiv samhällsutvecklare är vi stolta över att vara med och utveckla ett av norra Stockholms mest intressanta utvecklingsprojekt. Brf Cykelverkstaden är vårt första
kvarter av fyra i området.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält