Boka privat visning
Boka privat visning

Välplanerad 2:a med alla bekvämligheter

Välplanerad tvåa med alla bekvämligheter

Välplanerad tvårumslägenhet där du kommer att trivas. Här har du alla bekvämligheter du behöver. Stort vardagsrum och ett ljust kök från Vedum skapar harmoni och ett fint helhetsintryck. Helkaklat badrum med dusch, kommod och kombimaskin. Rymlig klädkammare med förråd i bostaden. Från föreningens gemensamma takterrass kan du räkna de ljusskyltar som skvallrar om alla butiker och all service du har på krypavstånd. Bussen stannar precis utanför huset och tar dig till Mörby och t-banan. Lägenheten är klar för omgående inflyttning eller enligt överenskommelse.

Bostadsfakta

Avgift 2 581 kr/mån
Pris 2 850 000 kr
Rum 2 rum och kök
Area 55 kvm
Våning 2 av 7
Status Såld
Räkna på din boendekostnad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer
Press

Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

Läs om undersökningen här

Boka privat visning

Boka privat visning med mäklaren

Visningslägenheten i Brf Cykelverkstaden finns på Sadelgatan 9 i Täby Park. 

Vägbeskrivning: Sväng in från Bergtorpsvägen in på Galoppsvängen och följ sedan Riksbyggens skyltning. Det finns en grusad plan för parkering för bil.

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

En helt ny stadsdel tar plats

Stockholms tidigare galoppfält omvandlas till en helt ny stadsdel med namnet Täby Park. Det blir ett karaktärsfullt och socialt hållbart område med parker, storstadskvarter, arbetsplatser och nya bostäder med plats för tusentals människor.

Som aktiv samhällsutvecklare är vi stolta över att vara med och utveckla ett av norra Stockholms mest intressanta utvecklingsprojekt. Brf Cykelverkstaden är vårt första
kvarter av fyra i området.