Välplanerad 2:a med stor balkong

Njut av morgonkaffet på den härliga balkongen på 16:e våningen i lägenhet 2601 i Brf Blicken i Stockholm. Här bor du i en välplanerad tvåa med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här kan du flytta in direkt.

Nybyggd bostadsrätt i Stockholm

Välplanerad tvåa med en 13 kvadrat stor balkong på 16:e våningen. Du bor högt upp i huset med fint ljus genom lägenheten. Lägenheten är välplanerad och öppen med goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är rymligt och kaklat samt utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Det finns fina tillval gjorda i lägenheten och dessa är inkluderade i priset. Här kan du njuta av morgonkaffet medan du ser ut över Rudan och härliga naturområden. Som boende i Brf Blicken får du ett medlemskap hos OurGreenCar där du har tillgång till en klimatsmart mobilitetslösning i form av en bilpool.

Planlösning

Visningar

Inga planerade visningar.

Se alla 17 bilder

Om området

Områdets första hus Brf Blicken är 18 våningar högt med storslagen utsikt. Det är ett hus, byggt i vinkel, som ser saker från nya synvinklar. När du går på visning här kommer vi inte att säga "Välkommen in i vardagsrummet". För dig kanske det inte alls är ett vardagsrum utan en snickarverkstad, en balsal eller kanske en swimmingpool.

Haninge kommun färdigställer detaljplaner för tusentals nya bostäder. Visionen är att områdets framtida stadskärna ska bli en ljus, levande och vacker stadsmiljö med en blandning av bostäder, fritid och arbetsplatser. Kommunen ska präglas av en långsiktigt ekologisk, social och ekonomisk hållbar utveckling.

Haninge ska fortsätta att utveckla förstklassiga boendemiljöer i vacker miljö. Och vi på Riksbyggen vill vara med att förverkliga deras planer. I framtiden ska vi vara den ledande samhällsutvecklaren i Haninge. 80 000 invånare har redan upptäckt fördelarna med att bo och leva i kommunen. Och allt fler kommer att flytta hit. Den största attraktionskraften ligger i områdets valfrihet – oavsett om du vill bo centralt eller riktigt naturnära med skärgård eller skog utanför dörren. Här någonstans vill vi i framtiden, i nära samarbete med kommunen, skapa nya områden där människor vill leva, inte bara bo.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta