Ledig
Ledig

Inflyttningsklar 3:a

Välkommen till en trea med fint ljus och balkong i västerläge mot rofylld innergård.

Välkommen till en mycket trevlig hörnlägenhet, 3 rum och kök om 72,5 kvm. Bostaden är helt i nyskick, ingen har bott i lägenheten sedan byggnaden färdigställdes under 2020, bara att flytta in och börja trivas!

Neutrala färgsättningar gör det lätt att sätta sin egen prägel. Lägenheten känns ljus och härlig med stora fönster och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med ett modernt fullutrustat kök i vitt. Två bra sovrum och ett mycket fräscht badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Därtill en fin balkong om hela 8 kvm, men fin glimt mot ån och vy över innergårdarna i kvarteret. Nyproducerad och inflyttningsklar med flexibelt tillträde.

Bostadsfakta

Avgift 4 472 kr/mån
Pris 2 575 000 kr
Rum 3 rum och kök
Area 72,5 kvm
Våning 1 av 3
Status Reserverad
Räkna på din boendekostnad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Tisdag 11 maj

Välkommen till John Engellaus gata 8! Kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning.

Ett av Sveriges bästa bostadsprojekt

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI. Dessutom har fyra bostadsprojekt placerat sig på 10-i-topplistan bland Sveriges bästa bostadsprojekt, bland annat Brf Lokomotivet.

Läs pressmeddelandet

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Om bostaden

Rum
Modern 3:a med genomgående ljusa väggar och ekparkettgolv.

Kök
Smakfullt Vedumkök med vita luckor och handtag i krom som matchas med ett vitt blankt kakel, arbetsbänk i betongimitation och infällda spotlights under överskåp. Rostfri induktionshäll, inbyggnadsugn under spishällen, rostfri mikrovågsugn inbyggd i väggskåp, rostfri diskmaskin och rostfri kyl och frys i fullhöjd.

Badrum
Helkaklat badrum med vädringsfönster. Vit kommod försedd med utdragbara lådor, spegelskåp ovan kommod, dusch med vikbara duschväggar. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk ovanför maskinerna samt två vita väggskåp för ytterligare förvaring. Vitkaklade väggar och ljusgrått klinkergolv. Det finns fortfarande möjlighet att köpa till komfortgolvvärme som tillval för en kostnad på 8 500 kr inkl. moms.

Balkong
Balkong i västerläge med belysning och eluttag.

Parkering
Föreningen disponerar cirka 24 parkeringsplatser i garage för 1 000 kr/månad (hissen går hit), separat kö. Cykelförråd finns i källaren (hissen går hit) och på innergården finns uppställningsplatser för cyklar. Garaget ligger under byggnaderna och innergården och hyrs ut via gemensamhetsanläggning.

Ingår i avgiften
I månadsavgiften ingår

  • Värme
  • Telefoni
  • Kall- och varmvatten
  • Bredband 100/100 Mbit/s
  • TV från Com Hem
  • Bostadsrättstilläggsförsäkring

Om området

Vi på Riksbyggen har tillsammans med Eskilstuna Kommunfastigheter och RG Förvaltnings AB fått i uppdrag att utveckla och uppföra 400 nya bostäder i totalt tre etapper i den nya stadsdelen Västra Munktellstaden. Tillsammans har vi tagit fram en projekthemsida för hela området där vi samlar allt från historiska arkivbilder till vad som är på gång just nu. Välkommen in och följ med oss i uppbyggnaden av Eskilstunas nya och kanske mest spännande stadsdel! Läs mer om Munktellstaden här.

Ur gestaltningsprogrammet framtaget av Joliark Arkitekter:

  • Bebyggelsen ska relatera till Munktellstadens särdrag och samtidigt anpassas efter nutida krav - på så vis tillförs en ny årsring till området. Denna nya årsring innehåller attraktiva och moderna bostäder, som i skala och detaljering anpassas efter dagens användning och funktion.
  • Hög kvalitet, både när det gäller helhetslösningar och detaljer, ska känneteckna hela projektet. Arkitekturen ska kunna beskrivas som rättfram, ärlig och genuin.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält