Avgiftsfritt upp till 12 mån*
Avgiftsfritt upp till 12 mån*

3:a med gavelläge

Nu bjuder vi på månadsavgiften i upp till 12 månader! Köp en lägenhet under kampanjperioden 23/6 t.o.m. 30/9-20. Avgiftsfrihet gäller till 31/8-21.

På andra våningen välkomnar denna smakfulla trea med bra gavelläge och balkong i österläge mot den härliga innergården. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och två sovrum intill varandra. Bostaden har ljusinsläpp från två väderstreck. Vedumkök med gråa luckor och handtag i mässing som matchas med ett vitt blankt kakel.

Köper du en bostad i Brf Lokomotivet innan sista september 2020 så bjuder vi på fria månadsavgifter* fram till 31 augusti 2021.
*avgiftsfria månader gäller fram till 31/8 2021 och kostnad för förbrukning av hushållsel tillkommer.

Bostadsfakta

Avgift 4 472 kr/mån
Pris 2 525 000 kr
Rum 3 rum och kök
Area 72,5 kvm
Våning 1 av 3
Status Ledig
Räkna på din boendekostnad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Onsdag 23 september 17:00-17:30

Varmt välkommen till Sågverksgatan 5! Föranmäl dig gärna till maria.grandin@riksbyggen.se

Måndag 28 september 17:00-17:30

Varmt välkommen till Sågverksgatan 5! Föranmäl dig gärna till maria.grandin@riksbyggen.se

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Om bostaden

Rum
Moderna lägenheter med genomgående ljusa väggar och ekparkettgolv.

Kök
Smakfulla kök från Vedum med vita eller gråa skåpsluckor och vitt blankt kakel ovan arbetsbänk i betongimitation och infällda spotlights under överskåp. Rostfri induktionshäll, inbyggnadsugn under spishällen, rostfri mikrovågsugn inbyggd i väggskåp, rostfri diskmaskin och rostfri kyl/frys alternativt kyl och frys i fullhöjd.

Badrum
Helkaklat badrum med vädringsfönster. Vit kommod försedd med utdragbara lådor, spegelskåp ovan kommod, dusch med vikbara duschväggar. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk ovanför maskinerna samt två vita väggskåp för ytterligare förvaring. Vitkaklade väggar och ljusgrått klinkergolv. Det finns fortfarande möjlighet att köpa till komfortgolvvärme som tillval för en kostnad på 8500 kr inkl. moms.

Balkong
Balkong försedd med belysning och eluttag. På balkongerna är det vägg i tegel lika övrig fasad alternativt puts och golv och tak i betong. Ovanliggande lägenheter har balkonger av betong och ovan vid den översta balkongen finns ett tak/balkongplatta.

Uteplats
Generösa uteplatser med belysning och eluttag på vägg och trätrall som golv och vägg i tegel lika övrig fasad alternativt puts. Tak i betong och häck (sköts av bostadsrättsföreningen). Uteplatser har även en eller två skärmväggar.

Parkering
Föreningen disponerar cirka 24 parkeringsplatser i garage för 1000 kr/månad (hissen går hit). Cykelförråd finns i källaren (hissen går hit) och på innergården finns uppställningsplatser för cyklar. Garaget ligger under byggnaderna och innergården och hyrs ut via gemensamhetsanläggning.

Ingår i avgiften
I månadsavgiften ingår

  • Värme
  • Telefoni
  • Kall- och varmvatten
  • Bredband 100/100 Mbit/s
  • TV från Com Hem
  • Bostadsrättstilläggsförsäkring

Om området

Vi på Riksbyggen har tillsammans med Eskilstuna Kommunfastigheter och RG Förvaltnings AB fått i uppdrag att utveckla och uppföra 400 nya bostäder i totalt tre etapper i den nya stadsdelen Västra Munktellstaden. Tillsammans har vi tagit fram en projekthemsida för hela området där vi samlar allt från historiska arkivbilder till vad som är på gång just nu. Välkommen in och följ med oss i uppbyggnaden av Eskilstunas nya och kanske mest spännande stadsdel! Läs mer om Munktellstaden här.

Ur gestaltningsprogrammet framtaget av Joliark Arkitekter:

  • Bebyggelsen ska relatera till Munktellstadens särdrag och samtidigt anpassas efter nutida krav - på så vis tillförs en ny årsring till området. Denna nya årsring innehåller attraktiva och moderna bostäder, som i skala och detaljering anpassas efter dagens användning och funktion.
  • Hög kvalitet, både när det gäller helhetslösningar och detaljer, ska känneteckna hela projektet. Arkitekturen ska kunna beskrivas som rättfram, ärlig och genuin.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält