Ledig
Ledig

Kvadratsmart 2:a med modernt kök

Mysig tvåa mot balkong i västerläge med vy mot Sågverksgatan. Öppna och sociala ytor mellan vardagsrum och det moderna Vedumköket med vita luckor och knoppar i krom som matchas med ett vitt blankt kakel, arbetsbänk i betongimitation och infällda spotlights under överskåp. Induktionshäll och rostfria vitvaror. Helkaklat badrum med vädringsfönster. Nyproducerad och inflyttningsklar med flexibelt tillträde.

Bostadsfakta

Avgift 3 609 kr/mån
Pris 1 795 000 kr
Rum 2 rum och kök
Area 54 kvm
Våning 0 av 3
Status Ledig
Räkna på din boendekostnad

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Tisdag 1 december 00:00-00:00

Varmt välkommen till John Engellaus gata 8! Föranmälan krävs till maria.grandin@riksbyggen.se

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Om bostaden

Rum
Moderna lägenheter med genomgående ljusa väggar och ekparkettgolv.

Kök
Smakfulla kök från Vedum med vita eller gråa skåpsluckor och vitt blankt kakel ovan arbetsbänk i betongimitation och infällda spotlights under överskåp. Rostfri induktionshäll, inbyggnadsugn under spishällen, rostfri mikrovågsugn inbyggd i väggskåp, rostfri diskmaskin och rostfri kyl/frys alternativt kyl och frys i fullhöjd.

Badrum
Helkaklat badrum med vädringsfönster. Vit kommod försedd med utdragbara lådor, spegelskåp ovan kommod, dusch med vikbara duschväggar. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk ovanför maskinerna samt två vita väggskåp för ytterligare förvaring. Vitkaklade väggar och ljusgrått klinkergolv. Det finns fortfarande möjlighet att köpa till komfortgolvvärme som tillval för en kostnad på 8500 kr inkl. moms.

Balkong
Balkong försedd med belysning och eluttag. På balkongerna är det vägg i tegel lika övrig fasad alternativt puts och golv och tak i betong. Ovanliggande lägenheter har balkonger av betong och ovan vid den översta balkongen finns ett tak/balkongplatta.

Uteplats
Generösa uteplatser med belysning och eluttag på vägg och trätrall som golv och vägg i tegel lika övrig fasad alternativt puts. Tak i betong och häck (sköts av bostadsrättsföreningen). Uteplatser har även en eller två skärmväggar.

Parkering
Föreningen disponerar cirka 24 parkeringsplatser i garage för 1000 kr/månad (hissen går hit). Cykelförråd finns i källaren (hissen går hit) och på innergården finns uppställningsplatser för cyklar. Garaget ligger under byggnaderna och innergården och hyrs ut via gemensamhetsanläggning.

Ingår i avgiften
I månadsavgiften ingår

  • Värme
  • Telefoni
  • Kall- och varmvatten
  • Bredband 100/100 Mbit/s
  • TV från Com Hem
  • Bostadsrättstilläggsförsäkring

Om området

Vi på Riksbyggen har tillsammans med Eskilstuna Kommunfastigheter och RG Förvaltnings AB fått i uppdrag att utveckla och uppföra 400 nya bostäder i totalt tre etapper i den nya stadsdelen Västra Munktellstaden. Tillsammans har vi tagit fram en projekthemsida för hela området där vi samlar allt från historiska arkivbilder till vad som är på gång just nu. Välkommen in och följ med oss i uppbyggnaden av Eskilstunas nya och kanske mest spännande stadsdel! Läs mer om Munktellstaden här.

Ur gestaltningsprogrammet framtaget av Joliark Arkitekter:

  • Bebyggelsen ska relatera till Munktellstadens särdrag och samtidigt anpassas efter nutida krav - på så vis tillförs en ny årsring till området. Denna nya årsring innehåller attraktiva och moderna bostäder, som i skala och detaljering anpassas efter dagens användning och funktion.
  • Hög kvalitet, både när det gäller helhetslösningar och detaljer, ska känneteckna hela projektet. Arkitekturen ska kunna beskrivas som rättfram, ärlig och genuin.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält