3:a med balkong i söder

Lägenheten 307 i Bonum Brf Aromabacken är en välplanerad trerumslägenhet på 83 kvadrat med öppen planlösning och söderbalkong. Lägenheten är inflyttningsklar och den sista som finns kvar i föreningen.

Inflyttningsklar lägenhet i Båstad

I nybyggda Bonum Brf Aromabacken finns nu endast en lägenheter kvar. På lugnt och centralt läge nära naturen i Båstad ligger denna välplanerade trea som har allt man kan önska. Öppen planlösning med stora ljusinsläpp och stilrena materialval med en härlig balkong i söderläge. Välkommen på visning till denna inflyttningsklara lägenhet i centrala Båstad! Här kan du som fyllt 55 flytta in direkt.

Planlösning

Visningar

Inga planerade visningar.

Koordinator
Daniel Nadjafi

Se alla 9 bilder

Om området

Kvarteret befinner sig i en nyligen exploaterad del av centrala Båstad. Lokaliserade på en före detta fruktodling ligger Bonums två nya bostadshus för seniorboende. Brf Aromabacken är sista etappen av två. Tomten omges mestadels av bostäder och är belägen en bit upp på Hallandsåsens sluttning. I tomtens direkta närhet ligger Båstads handelstorg med butiker, restauranger, bibliotek samt busstorg. Det centrala läget ger en god närhet till den service Båstad har att erbjuda.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Beställ tjänster