3:a med balkong i söder

Fast pris 2 545 000 kr
Adress Aromavägen 54, Båstad
Våning 2 av 4
Avgift 4 636 kr
Area 83,0 kvm
Rum 3 rum & kök

Lägenheten 307 i Bonum Brf Aromabacken är en välplanerad trerumslägenhet på 83 kvadrat med öppen planlösning och söderbalkong. Lägenheten är inflyttningsklar och den sista som finns kvar i föreningen.

Inflyttningsklar lägenhet i Båstad

I nybyggda Brf Aromabacken finns nu endast en lägenheter kvar. På lugnt och centralt läge nära naturen i Båstad ligger denna välplanerade trea som har allt man kan önska. Öppen planlösning med stora ljusinsläpp och stilrena materialval med en härlig balkong i söderläge. Välkommen på visning till denna inflyttningsklara lägenhet i centrala Båstad! Här kan du som fyllt 55 flytta in direkt.

Planlösning

Visningar

22 september, kl 13:00-14:00

Välkommen på visning av sista lägenheten! Adress: Aromavägen 54 i Båstad

Koordinator
Daniel Nadjafi

Se alla 9 bilder

Om området

Kvarteret befinner sig i en nyligen exploaterad del av centrala Båstad. Lokaliserade på en före detta fruktodling ligger Bonums två nya bostadshus för seniorboende. Brf Aromabacken är sista etappen av två. Tomten omges mestadels av bostäder och är belägen en bit upp på Hallandsåsens sluttning. I tomtens direkta närhet ligger Båstads handelstorg med butiker, restauranger, bibliotek samt busstorg. Det centrala läget ger en god närhet till den service Båstad har att erbjuda.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Pris och information

Riksbyggen ansvarar inte för att uppgifter som finns lagrade i databasen i alla delar är korrekta, fullständiga eller uppdaterade. Uppgifterna härrör från bostadsrättsföreningen och medlemmen i fråga och har inte kontrollerats av Riksbyggen om de inte givit anledning därtill. Riksbyggen intygar endast att lämnade uppgifter överensstämmer med erhållna uppgifter.