3:a med stilren elegans

Välkommen till lägenhet 2203 i Brf Rosenhäll i Linköping. En ljus trea med en stor balkong och helglasat dörrparti.

Nyproducerad bostadsrätt med stor balkong

Inflyttningsklar, härlig trerummare med kök, vardagsrum och allrum/sovrum i fil. Generösa sällskapsytor med stort helglasat dörrparti som öppnar upp mot den fantastiska balkongen. Rymligt kök med köksö, snickerier från Vedum och vitvaror från Miele. Vattenburen golvvärme i hela bostaden ger en exklusiv känsla och härlig komfort. I Brf Rosenhäll finns garage, gästlägenhet och en generös relaxavdelning med spabad och bastu. Här kan du flytta in direkt.

Planlösning

Visningar

Inga planerade visningar.

Se alla 12 bilder

Om bostaden

Balkong, uteplats och terrass

Balkong
Golv: Betong. Vägg: Tegel. Övrigt: Balkongräcke i glas med målad metallstomme, belysningsarmatur på vägg och eluttag. Avskiljare mot intilliggande balkong utförs i lärkträ.

Uteplats
Golv: Tryckimpregnerad trall. Vägg: Tegel. Övrigt: Avgränsning utgörs av häck. Belysningsarmatur och eluttag på vägg. Avskiljare mot intilliggande uteplats utförs i lärkträ.

Terrass
Golv: Tryckimpregnerad trall. Vägg: Tegel. Övrigt: Balkongräcke i glas med målad metallstomme, belysningsarmatur och eluttag på vägg. Avskiljare mot intilliggande terrass utförs i lärkträ.

Gemensamma utrymmen

Till huset ingår ett miljöhus, en övernattningslägenhet och tre stycken barnvagns- och rullstolsförråd. Bostaden har även relaxavdelning, innehållande spabad, bastu, dusch och uteplats. 

Ingår i avgiften

  • Värme
  • Varm- och kallvatten
  • Telia bredband 100/100 Mbit/s
  • Telia TV-paket Lagom
  • IP-telefoni

Dokument och faktablad

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 35 st

Förvaltning: Riksbyggen

Om området

Linköping är den lilla storstaden som ligger nära världen. Det geografiska läget gör att varken Stockholm eller Europa är mer än ett par timmar bort. Från bostadshuset kan du ta hissen ner till garaget så är du ute på E4:an tio minuter senare. Från Linköping City Airport tar flygresan till Amsterdam knappt två timmar. Därifrån tar du dig snabbt vidare ut i världen, oavsett vart du än är på väg.

Bostadsrättsföreningen Rosenhäll har vi byggt i ett naturområde med skogsspår och joggingrundor precis utanför dörren men ändå med närhet in till det pulserande Linköping city med ett rikligt kulturliv. Ta en tur till medeltidsmuseet eller gör ett besök på teatern! Här hittar du allt du kan behöva, shopping, aktiviteter, biograf, butiker, vårdcentral och mycket mer. 

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Pris och information

Riksbyggen ansvarar inte för att uppgifter som finns lagrade i databasen i alla delar är korrekta, fullständiga eller uppdaterade. Uppgifterna härrör från bostadsrättsföreningen och medlemmen i fråga och har inte kontrollerats av Riksbyggen om de inte givit anledning därtill. Riksbyggen intygar endast att lämnade uppgifter överensstämmer med erhållna uppgifter.