4:a med två balkonger

Välkommen till lägenhet 3001 i Bonum Brf Pepparmyntan, en bra planerad 4:a på första våningen med två balkonger, en åt öst och en och väst.Tillgång till fina gemensamma utrymmen i föreningen som övernattningsrum och gemensamhetslokal. Här kan du flytta in direkt.

Nyproducerad bostadsrätt i Örebro

Inflyttningsklar lägenhet för dig som fyllt 55 år. Denna nybyggda 4:a är utrustat med ett modernt vitt kök, två helkaklade badrum och två sovrum med rofyllt läge mot den vackra innergården. Kök från Marbodal med gott om förvaring. Möjlighet till flexibel inflyttning och tillgång till fina utrymmen i föreningen såsom övernattningsrum och gemensamhetslokal. Här kan du flytta in direkt. Välkommen till en bekvämare verklighet.

Planlösning

Visningar

24 november, kl 15:30-16:00

Öppen visning, entré från Peppargatan 36

Reg. Fastighetsmäklare
Martina Skårud

Se alla 10 bilder

Om bostaden

Internet

Uttag för internet, tele och tv finns i hall, kök, vardagsrum och sovrum. Fastigheten är även ansluten via Telia med ett valt utbud för internet, telefoni och tv.

Balkong

Balkonger med aluminiumräcke och vindskydd i form av glasskiva. På balkongen finns utebelysning, eluttag och galghängare. Balkongräcket har en höjd på 1100 mm.

Parkering

Bilparkering
I föreningen finns 35 parkeringsplatser i carport och en plattsatt handikapparkering att hyra. För gäster och andra finns det även datumparkering på närliggande gator.

Cykelparkering
Vid entréerna på Peppargatan finns cykelställ att tillgå. På innergården finns ett fristående cykelförråd och en cykelparkering i carport med låsbar gallergrind samt fristående cykelställ.

Huset

Huset är byggt i miljöbyggnad silver. Det innebär så låg miljöbelastning som möjligt med god innemiljö, sunda material och att huset har projekterats med högt ställda energikrav.

Gemensamma utrymmen

  • 1 st miljöstation
  • 1 st gemensamhetslokal
  • 1 st övernattningslägenhet
  • 3 st rullstolsförråd/laddningsrum

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 47 st

Förvaltning: Riksbyggen

Om området

Bonum Brf Pepparmyntan har vi byggt i ett vackert och fritt läge och här finns närhet till såväl naturområden som till matbutiker, vårdcentral, skol- och barnomsorg. För den golfintresserade ligger Örebro City Golf and Country Club med 18-håls golfbana, korthålsbana och klubbhus bara ett stenkast bort. Örebro city med stadens utbud av affärer och nöjen samt universitetsområdet når ni på 10 minuter med cykel.

Det finns gott om varierande aktiviteter inom kort avstånd, bland annat Sörbyskogen med dess motionsspår, Sörbybacken, Gustavsvik med dess välkända upplevelsebad, motionsanläggning och relaxavdelning, Backahallen med tennis- squash- och badmintonbanor samt flertalet fotbollsplaner och stora grönytor.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Beställ tjänster

Bonum seniorbostäder

Bonum erbjuder trygga, moderna och praktiska bostadsrätter för dig som fyllt 55. Vi lägger ned stor omsorg på att hitta rätt bostadsläge.

Det här är Bonum