Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Välplanerad 4:a med dubbla badrum

Fast pris 2 695 000 kr
Adress Peppargatan 32, Örebro
Våning 1 av 4
Avgift 4 530 kr
Area 99,0 kvm
Rum 4 rum & kök

Lägenhet 1101 i Bonum Brf Pepparmyntan i Örebro är en välplanerad 4:a på andra våningen med modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till balkong mot Peppargatan. Tre sovrum varav det största har utgång till mysig balkong i fritt västerläge. Dubbla helkaklade badrum.

Nyproducerad bostadsrätt i Örebro

Välkommen till Riksbyggens populära Bonum-koncept vilket riktar sig till dig som fyllt 55 år (eller till dig vars partner fyllt 55). Denna ljusa, rymliga och stilrena fyrarummare ligger på våning två och erbjuder bland annat hiss från markplan, en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och tre bra sovrum! Dubbla balkonger varav båda har ett fint skjutbart glasparti ut till balkongen, en balkong om 10 kvm från vardagsrum och en charmig mindre balkong från master bedroom i fritt västerläge mot innergården. Två helkaklade badrum med dusch och separat klädkammare. Lägenheten är inflyttningsklar med flexibelt tillträde. 

Planlösning

Visningar

23 april, kl 16:00-16:30

Välkommen till vår visningslägenhet på Peppargatan 32

Se alla 8 bilder

Om bostaden

Internet

Uttag för internet, tele och tv finns i hall, kök, vardagsrum och sovrum. Fastigheten är även ansluten via Telia med ett valt utbud för internet, telefoni och tv.

Balkong

Balkongen är utrustat med ett vindskydd i form av glasskiva och med aluminiumräcke. Balkongräcket har en höjd på 1100 mm. Samtliga balkonger har utebelysning, eluttag och galghängare.

Parkering

Bilparkering
I föreningen finns 35 parkeringsplatser i carport och en plattsatt handikapparkering att hyra. För gäster och andra finns det även datumparkering på närliggande gator.

Cykelparkering
Vid entréerna på Peppargatan finns cykelställ att tillgå. På innergården finns ett fristående cykelförråd och en cykelparkering i carport med låsbar gallergrind samt fristående cykelställ.

Huset

Huset är byggt i miljöbyggnad silver. Det innebär så låg miljöbelastning som möjligt med god innemiljö, sunda material och att huset har projekterats med högt ställda energikrav.

Gemensamma utrymmen

  • 1 st miljöstation
  • 1 st gemensamhetslokal
  • 1 st övernattningslägenhet
  • 3 st rullstolsförråd/laddningsrum

Dokument och faktablad

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 47 st

Förvaltning: Riksbyggen

Om området

Bonum Brf Pepparmyntan har vi byggt i ett vackert och fritt läge och här finns närhet till såväl naturområden som till matbutiker, vårdcentral, skol- och barnomsorg. För den golfintresserade ligger Örebro City Golf and Country Club med 18-håls golfbana, korthålsbana och klubbhus bara ett stenkast bort. Örebro city med stadens utbud av affärer och nöjen samt universitetsområdet når ni på 10 minuter med cykel.

Det finns gott om varierande aktiviteter inom kort avstånd, bland annat Sörbyskogen med dess motionsspår, Sörbybacken, Gustavsvik med dess välkända upplevelsebad, motionsanläggning och relaxavdelning, Backahallen med tennis- squash- och badmintonbanor samt flertalet fotbollsplaner och stora grönytor.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Bonum seniorbostäder

Bonum erbjuder trygga, moderna och praktiska bostadsrätter för dig som fyllt 55. Vi lägger ned stor omsorg på att hitta rätt bostadsläge.

Det här är Bonum

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig

Pris och information

Riksbyggen ansvarar inte för att uppgifter som finns lagrade i databasen i alla delar är korrekta, fullständiga eller uppdaterade. Uppgifterna härrör från bostadsrättsföreningen och medlemmen i fråga och har inte kontrollerats av Riksbyggen om de inte givit anledning därtill. Riksbyggen intygar endast att lämnade uppgifter överensstämmer med erhållna uppgifter.