Såld

Såld! Rymlig 3:a med stor balkong

Adress Hyllie Allétorg, Malmö

Välkommen till lägenhet 343 i Brf Cortado. Här bor du i en ljus och rymlig bostadsrätt med stora fönster rakt igenom bostaden. Lägenheten har en balkong på 10 kvadrat som du kan ta dig ut till från båda sovrummen.

Visningar

Inga planerade visningar.

REG. FASTIGHETSMÄKLARE
Tobias Enckell

Se alla 7 bilder

Om bostaden

Internet och bredband

Bostadsrättsföreningen har en mediacentral för IP-telefoni, data och digitalteve.

Parkering, Cykel- och Bilpool

Parkering 
P-platser hyrs i någon av Malmös p-hus i Hyllieområdet.

Cykelpool 
Vi på Riksbyggen älskar cyklar och cykling och har också sponsrat flera cykelevent. För att ge dig goda förutsättningar att välja ett grönt transportsätt förser vi föreningen med både cykelpool och cykelverkstad där du kan sköta om favoritcykeln.

Bilpool 
Om du vill och har lust, så kan du klara vardagen helt utan egen bil. Behöver du någon gång ta bilen finns bilpool redan etablerad i området. Som boende i Brf Cortado ingår medlemskapet i bilpoolen i avgiften i 10 år.

Balkong

Samtliga balkonger som tillhör bostadsrättsföreningen Cortado är gjorda av betong. Räcket till balkongerna är av stål eller aluminium.

Gemensamma utrymmen

  • 1 st miljörum
  • 1 st gemensamhetslokal
  • 4 st cykelrum
  • 4 st rullstolsförråd/laddningsrum
  • 1 st cykelverkstad/förråd

Dokument och faktablad

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 78

Förvaltare: Riksbyggen

Om området

Brf Cortado har fått sitt namn efter den aromatiska spanska kaffevarianten. Cafékulturen har också inspirerat till byggnadernas utformning och resulterat i en öppen, inkluderande arkitektur med en varm och ombonad känsla. Att bo i Brf Cortado ska kännas lite som att bo i ditt favoritcafé. Du vet det där stället där du både kan ta lite egentid med en latte och en bra bok eller träffa vänner över en fika.

Barnomsorg och skolor är en viktig del i Hyllies utbyggnad. Ett stenkast bort ligger Hyllievångskolan som inrymmer Iduns förskola och en grundskola från förskoleklass upp till årskurs sex. I området planeras även för fler förskolor och lekplatser.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Pris och information

Riksbyggen ansvarar inte för att uppgifter som finns lagrade i databasen i alla delar är korrekta, fullständiga eller uppdaterade. Uppgifterna härrör från bostadsrättsföreningen och medlemmen i fråga och har inte kontrollerats av Riksbyggen om de inte givit anledning därtill. Riksbyggen intygar endast att lämnade uppgifter överensstämmer med erhållna uppgifter.