Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Nyproducerad och välplanerad 1:a

Fast pris 1 325 250 kr
Adress Södra Järnvägsgatan, Växjö
Våning 4 av 5
Avgift 2 263 kr
Area 36,5 kvm
Rum 1 rum & kök

Lägenhet 5306 i Brf Lokstallet möts du av från loftgångsbalkongen. Öppna dörren in till lägenheten och gå in i en välplanerad 1:a med härligt ljusinsläpp.

Inflyttningsklar lägenhet i Växjö

Nyproducerad bostadsrätt med målade vita väggar, Kärhs ekparkett, vitvaror från Bosch och för att inte glömma ett kök från Vedum. Spotlights med dimmer i badrum. Men kanske det bästa av allt är att du kan stänga om dig i sovalkoven så att lägenheten känns som en liten tvåa. Här bor du även nära till allt, vill du ha centrum med dess möjligheter går du åt ena hållet, vänder du näsan åt andra hållet har du härlig natur.

Planlösning

Visningar

24 april, kl 17:00-18:00

Stationsområdet, Södra Järnvägsgatan 4S

Fastighetsbyrån i Växjö - Mäklare
Eric Melkersson

Om bostaden

Cykelparkering

I Brf Lokstallet ägnar vi lite extra uppmärksamhet åt dig som vill cykla och sätter stort fokus på cykelparkeringar. Det kommer att finnas många cykelparkeringar i föreningens garage men även på innergården gör vi plats för cyklarna.

Parkering

Huset har 48 garageplatser tillhörande föreningen, två stycken MC-parkeringar i garage och 25 parkeringsplatser utomhus. 

Inredningslinjen Modernt Neutral

Modernt Neutral heter den inredningslinje som vi har valt till våra nyproducerade lägenheter. Den här designlinjen står för det stilrena och enkla. En linje med bra bas som gör det enkelt för dig som vill förändra din lägenhet lite oftare, bara genom att byta gardiner, måla en vägg eller byta kuddar i soffan. 

Med Modernt Neutral har vi inte låst din inredning till en viss designkategori. Inredningslinjen kännetecknas av vita släta luckor, vitt rektangulärt kakel, mörk eller ljus bänkskiva och stilrena detaljer i metall och vitvaror i rostfritt utförande. Ljusa vitmålade väggar och golvet är ett klassiskt tre-stavs ekparkettgolv med mattlackad yta. Den här stilen håller länge och tilltalar de flesta och öppnar upp de bästa förutsättningarna för att skapa ett personligt hem med matchande detaljer.

Gemensamma utrymmen

  • 1 st övernattningslägenhet
  • 2 st gemensamhetslokaler
  • 5 stycken cykelförråd
  • 2 st miljörum

Dokument och faktablad

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 136 st

Förvaltare: Riksbyggen

Bostadsrätter mitt i Växjö

Här, mitt i Växjö, promenerar du till shopping, kommunikationer och nöjen. Vänd näsan åt andra hållet och du har vatten och natur framför dig. De 81 bostadsrätterna i kvarterets västra del byggs utifrån Riksbyggens StegEtt-koncept, vilket innebär yteffektiva bostadsrätter mitt i city. Smart och centralt, helt enkelt. 

Precis utanför dörren har du även naturområdet med parker, joggingrundor och sjön endast någon kilometer bort. Ta en promenad längst Växjösjön eller en tur i Linnéparken och ha fortfarande en kort bit in till Växjö centrum. 

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Bo i en bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Pris och information

Riksbyggen ansvarar inte för att uppgifter som finns lagrade i databasen i alla delar är korrekta, fullständiga eller uppdaterade. Uppgifterna härrör från bostadsrättsföreningen och medlemmen i fråga och har inte kontrollerats av Riksbyggen om de inte givit anledning därtill. Riksbyggen intygar endast att lämnade uppgifter överensstämmer med erhållna uppgifter.