Nyproducerad och bara att flytta in!

Fast pris 1 755 000 kr

Lägenhet 7003 är en nyproducerad 3:a mitt i centrala Växjö. Här har du alla bekvämligheter du kan tänka dig, allt är dessutom helt nytt. Här kan du flytta in direkt.

Inflyttningsklar lägenhet i Växjö

Detta kan bli ditt nya hem redan nu! Denna lägenhet möter du från innergården eller en halv trappa upp om du kommer direkt från centralstationen. Öppna dörren in till den moderna lägenheten och gå in i en välplanerad 3 rok med härligt ljusinsläpp från 3 håll. Nyproducerad, målade vita väggar, Kärhs ekparkett, vitvaror från Bosch och för att inte glömma ett kök från Vedum. Helkaklat badrum med spotlights som har dimmer. Och inte nog med att allt är helt nytt, mer centralt är svårt att hitta!

Planlösning

Bostadsfakta

  • Pris 1 755 000 kr
  • Rum 3 rum & kök
  • Avgift 3 472 kr
  • Area 66,5 kvm
  • Våning 1 av 6
  • Status Reserverad

Visningar

18 december, kl 17:00-18:00

Välkommen på visning, Drottninggatan 1E, lägenhet 7003

Se alla 16 bilder

Om bostaden

Cykelparkering

I Brf Lokstallet ägnar vi lite extra uppmärksamhet åt dig som vill cykla och sätter stort fokus på cykelparkeringar. Det kommer att finnas många cykelparkeringar i föreningens garage men även på innergården gör vi plats för cyklarna.

Parkering

Huset har 48 garageplatser tillhörande föreningen, två stycken MC-parkeringar i garage och 25 parkeringsplatser utomhus. 

Inredningslinjen Modernt Neutral

Modernt Neutral heter den inredningslinje som vi har valt till våra nyproducerade lägenheter. Den här designlinjen står för det stilrena och enkla. En linje med bra bas som gör det enkelt för dig som vill förändra din lägenhet lite oftare, bara genom att byta gardiner, måla en vägg eller byta kuddar i soffan. 

Med Modernt Neutral har vi inte låst din inredning till en viss designkategori. Inredningslinjen kännetecknas av vita släta luckor, vitt rektangulärt kakel, mörk eller ljus bänkskiva och stilrena detaljer i metall och vitvaror i rostfritt utförande. Ljusa vitmålade väggar och golvet är ett klassiskt tre-stavs ekparkettgolv med mattlackad yta. Den här stilen håller länge och tilltalar de flesta och öppnar upp de bästa förutsättningarna för att skapa ett personligt hem med matchande detaljer.

Gemensamma utrymmen

  • 1 st övernattningslägenhet
  • 2 st gemensamhetslokaler
  • 2 st miljörum
  • Flera cykelförråd

Dokument och faktablad

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 136 st

Förvaltare: Riksbyggen

Bostadsrätter mitt i Växjö

Här, mitt i Växjö, promenerar du till shopping, kommunikationer och nöjen. Vänd näsan åt andra hållet och du har vatten och natur framför dig. De 81 bostadsrätterna i kvarterets västra del byggs utifrån Riksbyggens StegEtt-koncept, vilket innebär yteffektiva bostadsrätter mitt i city. Smart och centralt, helt enkelt. 

Precis utanför dörren har du även naturområdet med parker, joggingrundor och sjön endast någon kilometer bort. Ta en promenad längst Växjösjön eller en tur i Linnéparken och ha fortfarande en kort bit in till Växjö centrum. 

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Pris och information

Riksbyggen ansvarar inte för att uppgifter som finns lagrade i databasen i alla delar är korrekta, fullständiga eller uppdaterade. Uppgifterna härrör från bostadsrättsföreningen och medlemmen i fråga och har inte kontrollerats av Riksbyggen om de inte givit anledning därtill. Riksbyggen intygar endast att lämnade uppgifter överensstämmer med erhållna uppgifter.