Stora visnings-dagen 2/2
Stora visnings-dagen 2/2

Två balkonger

Här är en nyproducerad, välplanerad 4:a på 95 kvadrat på fjärde våningen. Bostadsrätten har två rymliga balkonger åt två olika väderstreck, båda har utsikt mot stilrena innergårdar. I lägenhet 4302 i Brf Lokstallet kan du flytta in direkt.

Inflyttningsklar lägenhet i Växjö

Här har du ingen granne över dig. Över dig finns gemensamhetslokalen på takterrassen som går att hyra för alla boende. Perfekt när du inte vill ha kalaset eller festen hemma. Nyproducerad med vitmålade väggar för att du själv ska kunna sätta sin egen prägel på på din lägenhet. Kärhs ekparkett som är mattlackat och passar utmärkt till ett hem där man vill att stilen ska vara länge. Rostfria vitvaror från Bosch och ett kök från Vedum. I köket finns även en liten bardel där man kan sitta och surfa på paddan eller datorn, var inte orolig för att batteriet ska ta slut för det finns nämligen en popup kontakt i bänkskivan. Helkaklade badrum med dimmerbara spotlights och inredningen är även här från Vedum. I ena badrummet finns det tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och skåp över för att underlätta vardagsbestyren med tvätt. Här bor du nära allt, vänd näsan åt ena hållet och du har centrum och åt andra hållet har du härliga grönområden.

Planlösning

Bostadsfakta

Pris 3 172 500 kr
Rum 3 rum & kök
Avgift 3 717 kr
Area 95,0 kvm
Våning 4 av 5
Status Ledig

Visningar

Söndag 2 februari 11:00-14:00

Välkommen på Riksbyggens stora visningsdag. Då öppnar vi dörrarna på Södra Järnvägsgatan 4S

Kontakt

Om bostaden

Cykelparkering

I Brf Lokstallet ägnar vi lite extra uppmärksamhet åt dig som vill cykla och sätter stort fokus på cykelparkeringar. Det kommer att finnas många cykelparkeringar i föreningens garage men även på innergården gör vi plats för cyklarna.

Parkering

Huset har 48 garageplatser tillhörande föreningen, två stycken MC-parkeringar i garage och 25 parkeringsplatser utomhus. 

Inredningslinjen Modernt Neutral

Modernt Neutral heter den inredningslinje som vi har valt till våra nyproducerade lägenheter. Den här designlinjen står för det stilrena och enkla. En linje med bra bas som gör det enkelt för dig som vill förändra din lägenhet lite oftare, bara genom att byta gardiner, måla en vägg eller byta kuddar i soffan. 

Med Modernt Neutral har vi inte låst din inredning till en viss designkategori. Inredningslinjen kännetecknas av vita släta luckor, vitt rektangulärt kakel, mörk eller ljus bänkskiva och stilrena detaljer i metall och vitvaror i rostfritt utförande. Ljusa vitmålade väggar och golvet är ett klassiskt tre-stavs ekparkettgolv med mattlackad yta. Den här stilen håller länge och tilltalar de flesta och öppnar upp de bästa förutsättningarna för att skapa ett personligt hem med matchande detaljer.

Gemensamma utrymmen

  • 1 st övernattningslägenhet
  • 2 st gemensamhetslokaler
  • 2 st miljörum
  • Flera cykelförråd

Dokument och faktablad

Bostadsrättsföreningen

Antal lägenheter: 136 st

Förvaltare: Riksbyggen

Bostadsrätter mitt i Växjö

Här, mitt i Växjö, promenerar du till shopping, kommunikationer och nöjen. Vänd näsan åt andra hållet och du har vatten och natur framför dig. De 81 bostadsrätterna i kvarterets västra del byggs utifrån Riksbyggens StegEtt-koncept, vilket innebär yteffektiva bostadsrätter mitt i city. Smart och centralt, helt enkelt. 

Precis utanför dörren har du även naturområdet med parker, joggingrundor och sjön endast någon kilometer bort. Ta en promenad längst Växjösjön eller en tur i Linnéparken och ha fortfarande en kort bit in till Växjö centrum. 

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Pris och information

Riksbyggen ansvarar inte för att uppgifter som finns lagrade i databasen i alla delar är korrekta, fullständiga eller uppdaterade. Uppgifterna härrör från bostadsrättsföreningen och medlemmen i fråga och har inte kontrollerats av Riksbyggen om de inte givit anledning därtill. Riksbyggen intygar endast att lämnade uppgifter överensstämmer med erhållna uppgifter.